Άρης: Ο Βόλος και η αξέχαστη ραψωδία του Μάνου Γκαρθία
i

©intime

Άρης: Ο Βόλος και η αξέχαστη ραψωδία του Μάνου Γκαρθία

Οι ευχάριστες αναμνήσεις που ξυπνάει στον Ισπανό ο προσεχής αντίπαλος του Άρη στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή ο Άρης υποδέχεται μετά από ένα σερί έξι συνεχόμενων αγώνων εκτός έδρας, τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα ιδιαίτερο ματς αφού θα είναι το πρώτο μετά από τρεις μήνες που ο κόσμος του Άρη θα μπορέσει να το παρακολουθήσει δια ζώσης. Είναι όμως και ένα παιχνίδι που ξυπνάει αναμνήσεις στον Μάνου Γκαρθία. Ευχάριστες κατά κύριο λόγο αφού κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, ο Ισπανός μέσος έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη.

Μάνου Γκαρθία: «Περιμένουμε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας»

Μάνου Γκαρθία: «Περιμένουμε τον κόσμο μας για να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας»

Ο Μάνου Γκαρθία μίλησε για το προβάδισμα πρόκρισης που απέκτησε η ομάδα του, την δική του απόδοση και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο εν όψει του επαναληπτικού.

Ήταν 21/1/2023, ακριβώς έναν χρόνο κι ένα μήνα πριν, όταν πέτυχε και τα τρία γκολ στη νίκη των κιτρινόμαυρων με σκορ 3-0. Η πρώτη εντυπωσιακή επίδειξη του σπάνιου ταλέντου που διαθέτει ο 25χρονος παίκτης. Έμελλε όμως να είναι και η τελευταία για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού λίγες μέρες μετά, στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και μια ρήξη πρόσθιου χιαστού τον άφησε εκτός για ένα χρόνο.

Εδώ και ενάμιση περίπου μήνα ο Μάνου Γκαρθία έχει επιστρέψει και σιγά σιγά αρχίζει να θυμίζει σε όλους πόσο πολύ έλλειψε, όχι μόνο από τον Άρη αλλά και από το ελληνικό πρωτάθλημα.