Αρης: Η  ΔΕΑΒ κάλεσε Καρυπίδη και Σουλεϊμανοφ

Oι παίκτες του Άρη και η Φραπάρ

Αρης: Η ΔΕΑΒ κάλεσε Καρυπίδη και Σουλεϊμανοφ

Αλέξης Σαββόπουλος 22:08 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 29.05.2024

Σε ακρόαση απο τη ΔΕΑ οι δυο άνδρες για φερόμενο περιστατικό βίας. Απο ποια ποινή κινδυνεύει ο Ρώσος.

Μετά την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, για όσα διαδραματίστηκαν μετά το σφύριγμα της λήξης του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Αρη και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρώσος επιθετικός του Αρη έχει κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, γιατί στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ότι αποπειράθηκε να βιαιοπραγήσει εναντίον της Φραπάρ. Ο Αρης λογικά θα προσκομίσει στην απολογία του το βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει μόνο λεκτική επίθεση και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας, γιατί στη δευτερη περίπτωση κινδυνεύει με τουλάχιστον τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας.

Όσον αφορά την κλήση απο τη ΔΕΑΒ, αναφέρει αναλυτικά:

Καλεί σε ακρόαση στις 03/06/2024 την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, φερόμενο παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικό πρόσωπο) και έναν εκ των ποδοσφαιριστών της για φερόμενο περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ στο Βόλο, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που διεξήχθη στις 26/05/2024.

Τρομερό: H ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία 36 άτομα από τον Άρη για τα συμβάντα στο Κύπελλο!

Τρομερό: H ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία 36 άτομα από τον Άρη για τα συμβάντα στο Κύπελλο!

Η ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία ολόκληρη την αποστολή του Άρη, αλλά και τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Θόδωρο Καρυπίδη, λόγω των όσων διαδραματίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.