Ατζέντης Σουλεϊμάνοφ: «Ο Σάπι ανήκει ολοκληρωτικά στον Άρη»

Σάπι Σουλεϊμάνοφ

i

©intime

Ατζέντης Σουλεϊμάνοφ: «Ο Σάπι ανήκει ολοκληρωτικά στον Άρη»

Αλέξης Σαββόπουλος 17:08 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 03.02.2024

Ο εκπρόσωπός του παίκτη Αλαν Αζουγκάροφ μιλώντας στο ρωσικό Match TV επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη ενεργοποιηθεί βάσει συμμετοχών η ρήτρα αγοράς του από τον Άρη.

Δηλώσεις στη Ρωσία έκανε ο ατζέντης του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, Άλαν Αζουγκάροφ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την αποκάλυψη που είχε κάνει το Sportal, από τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με την οποία ενεργοποιείται αυτόματα η οψιόν αγοράς του από τους Κιτρινόμαυρους ύψους 500.000 ευρώ, εφόσον ο Ρώσος κάνει 15 συμμετοχές. Κάτι που ήδη έχει συμβεί όπως είπε στο Match TV. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι ο Σάπι μπόρεσε να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο με την οποία ο Αρης υποχρεούται να τον αγοράσει από την Κράσνονταρ, απάντησε: «Οφείλω να επιβεβαιώσω αυτή την επιλογή, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι την οποία πρέπει να συμβεί αυτό. Η οψιόν στο συμβόλαιο μπήκε ουσιαστικά στην κατάσταση ενεργοποίησης, αφού ήταν αυτόματη. Ενεργοποιήθηκε από τον αριθμό των αγώνων που υπήρχαν και ο Σάπι έχει ήδη παίξει. Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Σάπι ανήκει ολοκληρωτικά στον Άρη».

Ο Σουλεϊμάνοφ, φυσικά δεν ήταν κάποιος τυχαίος πριν έρθει στον Άρη. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρωσικού ποδοσφαίρου. Τη σεζόν 2018-19 μέτρησε 14 γκολ και έξι ασίστ σε 46 αγώνες, την επόμενη απέκλεισε μόνος του την Πόρτο και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις. Η πρώτη άρχισε τη σεζόν 2020-21 που τον οδήγησε το επόμενο καλοκαίρι στον δανεισμό του στην Γκιρεσούνσπορ και το προηγούμενο καλοκαίρι στην Μπερ Σεβά που δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς και επέστρεψε στην Κράσνονταρ και μέσω αυτής, στον Άρη.

Άρης: Η αναγκαία διαχείριση του Μάνου Γκαρθία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:50 - 02.02.2024

Άρης: Η αναγκαία διαχείριση του Μάνου Γκαρθία

Το πλάνο της σταδιακής επανένταξης του Ισπανού που αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου, κάνοντας ένα πρώτο σημαντικό βήμα και η ανάγκη προφύλαξης που πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός του αγώνα στις Σέρρες.