Οντουμπάτζο: «Ήταν ένα τρελό διάστημα για εμάς - Να αφιερώσουμε τη νίκη στην οικογένεια του Άλκη»

Οντουμπάτζο - Ιωαννίδης

i

©Intme

Οντουμπάτζο: «Ήταν ένα τρελό διάστημα για εμάς - Να αφιερώσουμε τη νίκη στην οικογένεια του Άλκη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:49 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 03.02.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μόουζες Οντουμπάτζο πριν τη «μάχη» με τον Πανσερραϊκό.

Λίγο πριν το ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ο Μόουζες Οντουμπάτζο, εκπροσωπώντας το σύνολο του Άκη Μάντζιου, μίλησε στην κάμερα της Nova για τον... τρελό μήνα που διανύουν οι Θεσσαλονικείς λόγω των συνεχόμενων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Ήταν ένα τρελό διάστημα για εμάς αυτό των περασμένων τεσσάρων εβδομάδων, με σερί παιχνίδια, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση, για να κάνουμε τη δουλειά στις Σέρρες».

Για το αν τα θετικά αποτελέσματα αποφορτίζουν σε ένα βαθμό τους ποδοσφαιριστές: «Σίγουρα, τα καλά αποτελέσματα μας βοηθούν να είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό για όλους στην ομάδα και γύρω από αυτήν. Είναι σημαντικό και για τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου. Βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα κι αυτό κάνει σε όλους μας καλό. Μας δίνει ώθηση και για το επόμενο παιχνίδι, με τον Πανσερραϊκό».

Για την αναμέτρηση στις Σέρρες δήλωσε πως: «Έχουμε δει τον Πανσερραϊκό σε πολλά βίντεο, στο πλαίσιο της ανάλυσης, και μας έχει πει ο προπονητής μας ότι στην έδρα του έχει μόνο μία ήττα. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ότι θα μας πιέσουν ψηλά. Γενικώς, είναι μια δύσκολη ομάδα, απέναντι στην οποία εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Πρέπει να ζητήσουμε τους τρεις βαθμούς και σε αυτόν τον αγώνα και να τους πάρουμε».

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Εν συνεχεία, συμπλήρωσε ότι: «Απέναντι σε ομάδες που είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, οι αγώνες είναι μάχες! Χρειάζεται περισσότερη αποφασιστικότητα, δύναμη, πάθος και μαχητικότητα! Η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα, διότι αυτές οι ομάδες αυτά τα στοιχεία βγάζουν και σε αυτά πρέπει να αντεπεξέλθουμε, για να τους ματσάρουμε όπως πρέπει. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή ότι θέλουμε περισσότερο τη νίκη από τους αντιπάλους μας».

Άρης: Η αναγκαία διαχείριση του Μάνου Γκαρθία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:50 - 02.02.2024

Άρης: Η αναγκαία διαχείριση του Μάνου Γκαρθία

Το πλάνο της σταδιακής επανένταξης του Ισπανού που αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιανουαρίου, κάνοντας ένα πρώτο σημαντικό βήμα και η ανάγκη προφύλαξης που πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός του αγώνα στις Σέρρες.

Τέλος, αναφορικά με το πώς βίωσε ο ίδιος τις εκδηλώσεις για τον Άλκη Καμπανό την περασμένη Πέμπτη (1/2), απάντησε: «Όταν συνέβη το περιστατικό, εγώ δεν ήμουν εδώ. Στις εκδηλώσεις αυτές κατάλαβα πόσο φορτισμένη συγκινησιακά είναι η ατμόσφαιρα. Εκείνες τις στιγμές αναθεωρείς τις σκέψεις σου για το νόημα της ζωής. Καταλαβαίνεις ότι στην ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα. Η παρουσία όλου αυτού του κόσμου στη θρησκευτική εκδήλωση, εξηγεί γιατί αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους κόντρα στον Πανσερραϊκό και να τους αφιερώσουμε στην οικογένεια του Άλκη».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }