Άρης: Μπένετ και Παναγίδης, βίοι αντίθετοι
i

Παναγίδης@intime

Άρης: Μπένετ και Παναγίδης, βίοι αντίθετοι

Αλέξης Σαββόπουλος 12:46 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 14.04.2024

Ο νεαρός Κοσταρικανός δεν κατάφερε να πείσει και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε αντίθεση με τον ελληνα διεθνή που αναμένεται να ενεργοποιηθεί στα παιχνίδια με τηνΑΕΚ.

Ο Άρης απέκτησε τον Γενάρη με τη μορφή δανεισμού μεταξύ άλλων και τον Τζούισον Μπένετ από την Σάντερλαντ, βάζοντας μάλιστα και μια οψιον αγοράς για τον Ιούνιο που ολοκληρώνεται ο δανεισμός από τον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ. Όπως όλα δείχνουν δεν θα ενεργοποιηθεί αφού ο νεαρός Κοσταρικανός έχει περάσει… απαρατήρητος. Πήρε δυο συμμετοχές με το που ήρθε και μάλιστα βασικός στα παιχνίδια με Γιάννινα και Ατρόμητο.

Αυτά ήταν όλα κι όλα τα δυο 45λεπτα που τον είδαμε στο χορτάρι, χωρίς είναι η αλήθεια να κάνει αισθητή την παρουσία του. Για την ακρίβεια  δεν δικαιολόγησε τα όσα κολακευτικά τον συνόδευαν λόγω της παρουσίας του στο Μουντιάλ με την Εθνική του ομάδα, μόλις στα18. Έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε αφού πέρα από τη μέτρο εικόνα του, ταλαιπωρήθηκε και από ένα μυικό τραυματισμό που τον πήγε πίσω. Και λογικά δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής βάση της εικόνας του και στις προπονήσεις. 

Αντίθετα στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και στο πλαίσιο της διαχείρισης που λογικά θα κάνει ο προπονητής του Άρη στους δυο βασικούς ακραίους, Σουλειμανοφ και Σαβέριο, θα δούμε τον έτερο νεαρό τον Μιχάλη Παναγίδη, ένα από τα κέρδη του φετινού Άρη. Ειδικά σε παιχνίδια ντέρμπι όπως αυτά με την ΑΕΚ, ο Έλληνας παίκτης είναι πιο τακτικά πειθαρχημένος από τον  Μπένετ αλλά και από τον Σαμορα που είναι η άλλη επιλογή.