Άρης: Ο προβληματισμός των παικτών για τις καθυστερήσεις και η δέσμευση της διοίκησης για εξόφληση την επόμενη εβδομάδα
i

©intime

Άρης: Ο προβληματισμός των παικτών για τις καθυστερήσεις και η δέσμευση της διοίκησης για εξόφληση την επόμενη εβδομάδα

Αλέξης Σαββόπουλος 14:20 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 09.02.2024

Συζήτηση των ποδοσφαιριστών του Άρη εξαιτίας των καθυστερήσεων στην καταβολή των οφειλόμενων. Ποιοι είναι οι λόγοι της καθυστέρησης και πότε δεσμεύτηκε η ΠΑΕ, ότι θα γίνουν οι καταβολές.

Μια μίνι αναστάτωση προκλήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δυο μέρες πριν από τον αγώνα στα Γιάννενα και πέντε πριν από ένα από ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη εξαιτίας των καθυστερήσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στις προβλεπόμενες από τα συμβόλαια τους, οφειλές συζήτησαν μεταξύ τους το θέμα πριν από τη χθεσινή προπόνηση και στη συνέχεια ακολούθησαν το πρόγραμμα που χθες περιελάμβανε βάρη στο γυμναστήριο για κάποιους ποδοσφαιριστές και τρέξιμο στο γήπεδο για τους υπόλοιπους. Ενημέρωσαν μάλιστα για αυτό και τον Άκη Μάντζιο.  

Από μέρους της διοίκησης αφήνεται να εννοηθεί ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην ζημιά που έχει υποστεί η ΠΑΕ από το κλείσιμο των γηπέδων, έχοντας απωλέσει έσοδα που ξεπερνούν το 1εκ (παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός εντός), καθώς και από την καθυστέρηση στην καταβολή της εκταμίευσης του ποσού που αντιστοιχεί στις ΠΑΕ από το στοίχημα. Μάλιστα λέγεται ότι το αργότερο ως την μέσα της επόμενης εβδομάδας το ζήτημα θα διευθετηθεί. Αυτή την ώρα πάντως η προπόνηση διεξάγεται κανονικά και σε λίγο θα ανακοινωθεί και η αποστολή. 

Γιατί ο Άρης θέλει να παίξει κόντρα στην Προμετέι στις 5 και όχι στις 6 Μαρτίου
EUROCUP

18:53 - 08.02.2024

Γιατί ο Άρης θέλει να παίξει κόντρα στην Προμετέι στις 5 και όχι στις 6 Μαρτίου

Ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Προμετέι σε μονό αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στο Eurocup. Διαβάστε γιατί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα προβληματίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.