Το βίντεο που κάνει πάταγο: Ο Κουέστα γίνεται «ένα» με τους οπαδούς του Άρη (vid)

Κουέστα - Οπαδοί Άρη

i

© PrtScr

Το βίντεο που κάνει πάταγο: Ο Κουέστα γίνεται «ένα» με τους οπαδούς του Άρη (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:43 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 09.02.2024

Η τρομερή στιγμή στο Αλεξάνδρειο, ανάμεσα στον Κουέστα και τους οπαδούς του Άρη.

Ο Άρης νίκησε με 84-77 την Τρέντο σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Προμετέι στην επόμενη φάση του Eurocup. Οι κιτρινόμαυροι έστησαν ένα πάρτι σε ένα κατάμεστο γήπεδο μπροστά στους φίλους τους, οι οποίοι αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας κι έδωσαν δυναμικό παρών, εξαντλώντας τα εισιτήρια τόσο του ευρωπαϊκού αγώνα, όσο κι αυτού που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο τερματοφύλακας του ποδοσφαιρικού Άρη, Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας κι έγινε «ένα» μαζί τους. Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο, με το βίντεο που ακολουθεί το οποίο έχει κάνει πάταγο, να τα... λέει όλα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι φίλοι του Άρη δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους και την... έπεσαν στον Ισπανό ποδοσφαιριστή, προσφέροντας μία τρομερή στιγμή.

Να θυμίσουμε πως εκτός από τον Κουέστα, στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε και ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος θέλησε να στηρίξει δια ζώσης την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη. Ο θρυλικός «γκάνγκστερ», όπως μαρτύρησε και το τηλεοπτικό πλάνο της Nova είχε θερμή χειραψία με τον 32χρονο τερματοφύλακα. Οι δύο άνδρες δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το ματς, τον Άρη κι όχι μόνο.

Γκάλης σε Κουέστα: «Φέρτε μας το κύπελλο, το θέλει ο κόσμος»

Στο τετ α τετ που είχαν, ο θρύλος του Άρη είπε χαρακτηριστικά στον Κουέστα: «Φέτος θέλουμε να μας φέρετε το Κύπελλο, είναι η ώρα μας, βλέπεις πόσο το θέλει ο κόσμος», για να του απαντήσει ο Ισπανός γκολκίπερ: «Ξέρουμε πολύ καλά πόσο θέλει μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος έναν τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη».