Μάντζιος: «Ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»
i

© Intime

Μάντζιος: «Ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ»

Sportal newsroom 17:44 - 17.12.2023

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε μετά τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» και τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να σφραγίσουν νωρίτερα τη νίκη τους.

Με νίκη επέστρεψε ο Άρης στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, μετά το κενό που προέκυψε από την αναβολή της 14ης αγωνιστικής, επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 χάρη σε γκολ του Νταρίντα στο άδειο «Κλ. Βικελίδης».

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να σφραγίσει νωρίτερα τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Από τον ΟΦΗ είδαμε κάτι διαφορετικό απ' ότι περιμέναμε. Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε σε "κρύο" γήπεδο χωρίς οπαδούς. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα την νίκη.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και θα μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ».

Από την πλευρά του ο Μελ είπε:

Για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας: «Είχαμε μόνο δύο μέρες προπόνηση, πριν από αυτό το παιχνίδι, αλλά είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους παίκτες μας, γιατί προσπάθησαν να παίξουν με τον τρόπο που τους εξήγησα, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα».

Τρίποντο με Νταρίντα ο Άρης, επτά ματς δίχως νίκη ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:58 - 17.12.2023

Τρίποντο με Νταρίντα ο Άρης, επτά ματς δίχως νίκη ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα

Στο άδειο του γήπεδο ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Νταρίντα, ο οποίος… χάλασε το ντεμπούτο του Πέπε Μελ.

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Από αύριο θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, για το επόμενο παιχνίδι».