Άρης: Παραμένει εκτός ο Βέλεθ
i

Βέλεθ©intime

Άρης: Παραμένει εκτός ο Βέλεθ

Αλέξης Σαββόπουλος 18:08 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 17.05.2024

Ο Ισπανός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει να επιστρέψει από εβδομάδα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Λαμία.

Με μοναδικό απόντα τον Φραν Βέλεθ συνεχίζονται οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ο Ισπανός συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και με δεδομένο ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνει μια ακόμη προπόνηση, αύριο Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια οι παίκτες θα έχουν τριήμερο ρεπό (επιστρέφουν την Τρίτη του Πάσχα).

Ο στόχος είναι από εβδομάδα ο Ισπανός να επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων με στόχο να είναι έτοιμος ως τον αγώνα με τη Λαμία στις 15 Μάϊου για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Βέλεθ είναι πολύ σημαντικός στο πλάνο τελικού του προπονητή του Άρη και για αυτό το Έλληνας τεχνικός θέλει να του δώσει αγωνιστικό ρυθμό στα δυο τελευταία ματς των playoffs.

Για το ματς της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στη Λαμία, ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζουλ και Μπράμπετς που συμπλήρωσαν τις τρεις στη Λεωφόρο. Μοντόγια και Φαμπιάνο είναι πλέον στο όριο μαζί με τους Οντουμπάζιο και Σαμόρα. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον κάποιος από αυτούς… κιτρινιστεί κόντρα στη Λαμία, αυτόματα χάνει το τελευταίο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο “Κλ. Βικελίδης”.