Αρης: Προπόνηση με Μπένετ
i

@intime

Αρης: Προπόνηση με Μπένετ

Πρώτη προπόνηση για τον νεαρό Κοσταρικανό. Ατομικό Φαμπιάνο και Ρόουζ, ξανά εκτός με νέες ενοχλήσεις ο Ζουλ.

Με νέο πρόσωπο τον Τζούισον Μπένετ έγινε η μεσημεριανή προπόνηση του Αρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι στο Βόλο και την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Λίντσεϊ Ρόουζ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και απο αύριο θα δοκιμάσουν να μπουν στην προπόνηση, ο Χουλιάν Κουέστα έκανε κομμάτι της προπόνησης, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό συνέχισε το δικό του πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για τον αγώνα στις Σέρρες.

Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη και πάλι για το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» ενόψει σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (03/02, 19:30), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }