Άρης: Το κύπελλο, η εξασφάλιση της εξάδας και ο ΠΑΣ

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Άρης: Το κύπελλο, η εξασφάλιση της εξάδας και ο ΠΑΣ

Αλέξης Σαββόπουλος 17:29 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 06.02.2024

Γιατί η ισοπαλία στις Σέρρες… χάλασε τα σχέδια του Μάντζιου και υποχρεώνει τον Άρη να είναι στην… πρίζα μέχρι να ασφαλίσει την παρουσία του στα πλει οφ.

Ο Άρης… πετώντας δυο βαθμούς στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανσερραϊκό το περασμένο Σάββατο, έχασε την ευκαιρία να μειώσει στους πέντε βαθμούς την απόσταση από την 4η θέση, και παράλληλα την ευκαιρία να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να… κλειδώσει την παρουσία του στην πρώτη εξάδα και φυσικά στα πλει οφ. Όχι φυσικά ότι δεν παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να τερματίσει στην 5η θέση και γενικά να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Απλά αν κέρδιζε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανσερραϊκό, αυτό θα γινόταν πιο γρήγορα και βαθμολογικά.

Αρβανίτης: «Ταπεινοί και ενωμένοι για το καλό του Άρη - Ο Γιαννακόπουλος είναι αυθεντικός!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:25 - 06.02.2024

Αρβανίτης: «Ταπεινοί και ενωμένοι για το καλό του Άρη - Ο Γιαννακόπουλος είναι αυθεντικός!»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε περήφανος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ενώ με τον τρόπο του στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Αρης θα ήθελε ιδανικά να έχει ξεμπερδέψει με τα πλει-οφ πριν τη διεξαγωγή των δυο τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στα οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό εκτός και την ΑΕΚ εντός έδρας. Παιχνίδια με σημαντικά μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Μάλιστα το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί, τρεις μέρες πριν από τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό. Επομένως στα τρία ματς που ακολουθούν με ΠΑΣ και Ατρόμητο εκτός και τον Βόλο εντός, η ομάδα του Άκη Μάντζιου πρέπει να δημιουργήσει μια απόσταση ασφαλείας από Λαμία και Αστέρα Τρίπολης, γεγονός που δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση χαλαρότητα, ούτε τη δυνατότητα εκτεταμένου ροτέισον από τον Έλληνα τεχνικό.

Ως εκ τούτου το Σάββατο στους “Ζωσιμάδες”, τρεις μέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, ο προπονητής του Άρη δεν έχει την πολυτέλεια να ξεκουράσει τους περισσότερους από τους βασικούς, και θα πάει σε μια λογική διαχείρισης του ρόστερ, αφήνοντας εκτός κάποιον από τους δυο παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες (Μοντόγια, Οντουμπάτζο), μοιράζοντας το χρόνο μεταξύ των βασικών.