Τώρα θα χρειαστεί τον καλό Ρουπ
i

@intime

Τώρα θα χρειαστεί τον καλό Ρουπ

Αλέξης Σαββόπουλος 13:00 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 22.12.2023

Η επανεμφάνιση του Γερμανού μετά από τρεις μήνες, τα συνεχή τετ-α-τετ με τον Μάντζιο και ο βαρύς Γενάρης που ο Άρης θα χρειαστεί την ποιότητα του 32χρονου παίκτη.

Το χαρακίρι με τη Λαμία στο φινάλε της αναμέτρησης άφησε σε δεύτερη μοίρα την επανεμφάνιση του Λούκας Ρουπ μετά απο τρεις μήνες και κάτι. Ο Γερμανός μέσος του Αρη πέρασε ως αλλαγή λίγο πριν το τελευταίο 20λεπτο και για ένα τέταρτο έδειξε αρκετά ενεργός, προσφέροντας τη βοήθεια που επιζητούσε ο προπονητής του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Έλληνας τεχνικός είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει τον Ρουπ και στον αγώνα με τον ΟΦΗ αλλά δεν του επέτρεψε η αδυναμία της ομάδας του να τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα.

Η σταδιακή ενσωμάτωση του έμπειρου Γερμανού χαφ έχει να κάνει και με κάτι ακόμη. Στο πρώτο παιχνίδι του 2024 με το οποίο εκκινεί εκ νέου το πρωτάθλημα για τον Αρη, κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Επομένως ίσως ο Γερμανός χρειαστεί να πάρει λίγο χρόνο παραπάνω από τον Μάντζιο. Γενικά, ο Αρης από το νέο έτος, εισέρχεται σε μια περίοδο που θα παίζει ανά 3-4 μέρες και ο Έλληνας τεχνικός θα χρειαστεί όλους τους παίκτες, αφού είναι αδύνατο να βγάλουν τα συνεχόμενα παιχνίδια ο Ζουλ με τον Νταρίντα

Ο Μάντζιος θεωρεί ότι ο Γερμανός έχει και την ποιότητα αλλά και την εμπειρία για να βοηθήσει την ομάδα, σε μια θέση μάλιστα που υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο 54χρονος προπονητής είχε αλλεπάλληλα τετ-α-τετ με τον 32χρονο παίκτη το τελευταίο διάστημα, ζητώντας του να αφήσει οτιδήποτε άλλο τον απασχόλησε εσχάτως εκτός και να προσπαθήσει να βοηθήσει ουσιαστικά στο υπόλοιπο της σεζόν.