Αρνητική η Cosmote στο αίτημα του Άρη: Παραμένει στις 21:00 η αναμέτρηση με την ΑΕΚ
i

@intime

Αρνητική η Cosmote στο αίτημα του Άρη: Παραμένει στις 21:00 η αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 18:36 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 29.11.2023

Αρνητική η COSMOTE TV στο αίτημα του Άρη να αλλάξει η ώρα και να διεξαχθεί το παιχνίδι στις 19:30 παρά το ΟΚ και από την ΑΕΚ και τη Λίγκα. Εντονη δυσφορία από τους Θεσσαλονικείς.

Οριστικά στις 21:00 θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στην «OPAP Arena» για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Αιτία η άρνηση της συνδρομητικής τηλεόρασης της COSMOTE TV που έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ να συναινέσει στην αλλαγή της ώρας που είχε ζητήσει ο Άρης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης, μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου της επόμενης Πέμπτης, κατέθεσε αίτημα το οποίο έκανε αμέσως δεκτό τόσο η ΑΕΚ όσο και Λίγκα, να αλλάξει η ώρα και αντί για 9.00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, να γίνει 7.30 προκειμένου να μην χρειαστεί να διανυκτερεύσει η αποστολή στην Αθήνα, αφού δεν υπάρχει λόγος. Παρά την συμφωνία όμως των δυο ομάδων αλλά και της λίγκας, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ αρνήθηκε στην αλλαγή ώρας.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία του Άρη για την αδιάλλακτη στάση του συνδρομητικού καναλιού αφού  χωρίς σοβαρό λόγο η ομάδα θα ταλαιπωρηθεί και θα χρειαστεί να διανυκτερεύσει στην Αθήνα.