Αρης: Η επιμονή για τον Σεϊντέ και η βιασύνη λόγω κυπέλλου

Ο Εμίλ Σεϊντέ

i

© PS Youtube

Αρης: Η επιμονή για τον Σεϊντέ και η βιασύνη λόγω κυπέλλου

Ο Αρης θέλει διακαώς τον 22χρονο νορβηγό εξτρέμ της Σασουόλο που αρέσει και στον Μάντζιο αλλά θέλει να τον έχει έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στα κρίσιμα ματς που έχει ο Αρης μέσα στον Γενάρη (μεταξύ των οποίων τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ στο κύπελλο).

Ο Αρης έχει λοκάρει την περίπτωση του Εμίλ Σεϊντέ από το περασμένο καλοκαίρι αλλά η επιθυμία του παίκτη να μείνει στη Σασουόλο και να παλέψει για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής, έστρεψε την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε άλλες λύσεις για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ξέχασαν την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ, την οποία ανέσυραν απο τα κιτάπια, αφού η ανάγκη για ενίσχυση στο αριστερό φτερό της επίθεσης παραμένει επείγουσα.

Ο Σεϊντέ δεν πήρε τον χρόνο που θα ήθελε αφού δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι στη φετινή Serie A βασικός, παρά μόνο ως αλλαγή σε τέσσερα παιχνίδια. Εχει στην ουσία καταλάβει ότι το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Αρης έχει εκφράσει την επιθυμία του στην πλευρά του παίκτη να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη, ο Μάντζιος είναι απόλυτα σύμφωνος αφού ο Νορβηγός εξτρέμ έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει (γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός) και μένει να βρεθεί ο τρόπος να αποδεσμευτεί απο την ιταλική ομάδα. Ο Αρης δεν θέλει να τον πάρει με τη μορφή δανεισμού και αισιοδοξεί ότι ο παίκτης θα καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του, ακόμη και αν χρειαστεί να κρατήσει η Σασουόλο ένα ποσοστό μεταπώλησης ή ακόμη να καταβάλει ο Αρης ένα μικρό ποσό.

Το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι διαδικασίες αφού ο Αρης… καίγεται να έχει τον παίκτη (και κάθε ποδοσφαιριστή που θα αποκτήσει τον Γενάρη) όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να είναι διαθέσιμος στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ για το κύπελλο (10 και 17 Ιανουαρίου). Γι αυτό το λόγο υπάρχει η αίσθηση ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν θέσει στην περίπτωση του Σεϊντέ, ένα άτυπο deadline, περίπου ως τις 20 Δεκεμβρίου, ειδάλλως θα στραφούν στις εναλλακτικές επιλογές.