Αρης: Η ελπίδα που γεννά το παρθενικό γκολ του Μενέντες
i

@intime

Αρης: Η ελπίδα που γεννά το παρθενικό γκολ του Μενέντες

Αλέξης Σαββόπουλος 11:29 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 28.11.2023

Το γκολ μετά απο 26 μήνες και η ελπίδα να αποτελέσει την αφετηρία για την αγωνιστική αφύπνιση του αργεντινού που μέχρι προχθές κινούνταν σε… ρηχά νερά.

Ο Μορόν συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει κάθε ρεκόρ των τελευταίων χρόνων στον Αρη όσον αφορά την παραγωγικότητα των φορ τιυ. Μοιάζει όμως απελπιστικά μόνος, δίχως σοβαρή συμπαράσταση απο τους πλάγιους επιθετικούς (Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Μενέντες). Ο τελευταίος μάλιστα είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο αμφισβήτησης που προκαλούσε ακόμη και… μειδίαμα στους φίλους του Αρη με την παροιμειώδη αδυναμία του να τελειώσει μια φαση και να βοηθήσει την ομάδα του.

Επρεπε να φτάσουμε στην 12η στροφή του πρωταθλήματος, για να… σπάσει το ρόδι ο Μενέντες, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ήταν μάλιστα τo πρώτο γκολ του Μενέντες μετά από 746 λεπτά και 14 αγώνες! Ο Αργεντίνος έχει αγωνιστεί συνολικά 764 λεπτά σε 15 παιχνίδια. Τελευταίο γκολ που πέτυχε σε επίσημο επίπεδο ήταν στις 5 Σεπτεμβρίου 2021, αγωνιζόμενος με τη φανέλα Real Salt Lake City. Βρήκε δίχτυα δηλαδή δυο χρόνια και κάτι μετά την τελευταία φορά.

Ο αργεντινός ευχαρίστησε το Θεό και χαρακτήρισε μεγάλη μέρα την προχθεσινή. Μόνο που θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από την επίκληση στα Θεία για να αρχίσει να κάνει απόσβεση. Θα χρειαστεί σταθερότητα στην απόδοσή του. Το γκολ προφανώς και του δίνει ψυχολογία, την οποία φαινόταν να έχει απολέσει, μετά τις μέτριες εμφανίσεις που του στέρησαν και τη θέση του στην ενδεκάδα.