Άρης: Δύσκολα και με ΑΕΚ ο Φεράρι
i

©intime

Άρης: Δύσκολα και με ΑΕΚ ο Φεράρι

Ο αργεντινός παραμένει εκτός προπονήσεων και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετατίθεται για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Δίχως πέντε ποδοσφαιριστές ξεκίνησε σήμερα, μετά το διήμερο ρεπό, για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ο Φράνκο Φεράρι εξακολουθεί να μην συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, παρότι αισθάνεται καλύτερα και ανεβάζει ρυθμό. Με δεδομένο ότι παραμένει για τρεις εβδομάδες δίχως προπόνηση με την ομάδα, εξανεμίζονται οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Η λογική λέει ότι θα επιστρέψει στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Επομένως ο Ακης Μάντζιος θα κληθεί να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκ νέου με λύση ανάγκης, δηλαδή τον Μοντόγια ή τον Φατόρε. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν επίσης και οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, οι οποίοι καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό, αλλά δεν υπολογίζονται ούτε για αυτό το παιχνίδι. Μάνου Γκαρθία και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, από την πλευρά τους, συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Μπίργκερ Βερστράτε (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες). Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»).