Αποθεώνουν τον Μορόν τα ισπανικά ΜΜΕ: «Συνεχίζει να λάμπει στην Ελλάδα»

Μορόν

i

© Intime

Αποθεώνουν τον Μορόν τα ισπανικά ΜΜΕ: «Συνεχίζει να λάμπει στην Ελλάδα»

Sportal newsroom 18:29 - 28.11.2023

Οι Ισπανοί δεν άφησαν ασχολίαστη τη σπουδαία εμφάνιση του Λορέν Μορόν στη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Λορέν Μορόν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο 29χρονος επιθετικός πέρα από το γεγονός πως άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, πραγματοποίησε μία γεμάτη εμφάνιση, όντας ο κορυφαίος του γηπέδου.

Κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ισπανικά ΜΜΕ, που έσπευσαν να αποθεώσουν τον παίκτη του Άρη για την απόδοση του και τις επιδόσεις τους γενικά. Συγκεκριμένα, η «marbella24horas» προχώρησε σε ένα μικρό αφιέρωμα για τον Λορέν Μορόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως συνεχίζει να λάμπει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας για τον Μορόν:

«Ο Λόρεν Μορόν συνεχίζει να λάμπει στην πρεμιέρα του εκτός των συνόρων μας. Ο επιθετικός της Μαρμπέγια σκόραρε ξανά στη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού. Ο Λόρεν πέτυχε το γκολ που άνοιξε το σκορ σε μια πίεση που έκανε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει λάθος. Με αυτό το γκολ ο φορ από την Μαρμπέγια είναι πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα με επτά γκολ. Ο Άρης του Λόρεν Μορόν δυναμώνει και κερδίζει βαθμούς και θέσεις που του δίνουν την επιλογή να παλέψει για τον τίτλο.

Στα πρώτα λεπτά, ο Λόρεν εμφανίστηκε περισσότερο σε αμυντικές ενέργειες παρά σε επιθετικές. Ο Παναθηναϊκός πίεσε, αλλά η αμυντική δουλειά του Άρη και οι αποκρούσεις του Χουλιάν Κουέστα κράτησαν το τέρμα καθαρό. Στην τελική ευθεία του πρώτου ημιχρόνου, μια ασήμαντη ενέργεια δεν ήταν… ασήμαντη για τον Λόρεν, ο οποίος πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να κάνει λάθος και να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την άμυνα και ο Άρης θα εκμεταλλευόταν την επόμενη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Η φάση ξεκίνησε με κλέψιμο του Λόρεν, ο οποίος τελείωσε εντός περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέφυγε το γκολ, το ριμπάουντ έφτασε στον Μενέντες για να πετύχει το δεύτερο γκολ. Στα τελευταία λεπτά ο Λόρεν Μορόν είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 αλλά νικήθηκε ξανά από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού».

Αρης: Η επιμονή για τον Σεϊντέ και η βιασύνη λόγω κυπέλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:51 - 28.11.2023

Αρης: Η επιμονή για τον Σεϊντέ και η βιασύνη λόγω κυπέλλου

Ο Αρης θέλει διακαώς τον 22χρονο νορβηγό εξτρέμ της Σασουόλο που αρέσει και στον Μάντζιο αλλά θέλει να τον έχει έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στα κρίσιμα ματς που έχει ο Αρης μέσα στον Γενάρη (μεταξύ των οποίων τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ στο κύπελλο).

Ο Λόρεν τελείωσε το παιχνίδι νιώθοντας ικανοποιημένος με τη νίκη αλλά δυσαρεστημένος με τις χαμένες ευκαιρίες, επιδεικνύοντας μεγάλη φιλοδοξία. Ο φορ από την Μαρμπέγια είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με επτά γκολ».