Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ράγια

Νταβίντ Ράγια

i

©Arsenal

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ράγια

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:25 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 15.08.2023

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νταβίντ Ράγια από τη Μπρέντφορντ, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να έρχεται στους «κανονιέρηδες» για να πλαισιώσει τον Άρον Ράμσντεϊλ,

Μία πολύ σημαντική προσθήκη ολοκλήρωσε η Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Ράγια και πλέον ο Άαρον Ράμσντεϊλ θα έχει περισσότερο ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Στη συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Κάπως έτσι η Λονδρέζικη ομάδα πραγματοποίησε και την τέταρτη προσθήκη της για τη φετινή σεζόν, με τον Ράγια να διαδέχεται τους Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), και Γιούριεν Τίμπερ (Άγιαξ).

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ράγια είχαν ενδιαφερθεί επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ ωστόσο τελικά η περίπτωση του δεν προχώρησε αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τον Αντρέ Ονάνα ενώ οι «Σπερς» πήραν τον Βικάριο. Μάλιστα η Μπρέντφορντ έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό τον Μαρκ Φλέκεν από την Φράιμπουργκ.

Ο Ράγια βρίσκεται στη Μπρέντφορντ από το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποκτήθηκε με περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπλάκμπερν. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των «μελισσών» όλα αυτά τα χρόνια και έφτασε συνολικά τις 54 ανέπαφες εστίες σε 161 αναμετρήσεις. 

Την περασμένη σεζόν ήταν και ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στην Premier League αφού σταμάτησε συνολικά 154 φορές τις προσπάθειες των αντιπάλων του.