Με το δεξί η Άρσεναλ στην Premier League, 2-1 τη Νότιγχαμ Φόρεστ
i

© Printscreen Youtube

Με το δεξί η Άρσεναλ στην Premier League, 2-1 τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:22 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 12.08.2023

Τις υποχρεώσεις της στην Premier League ξεκίνησε η Άρσεναλ, η οποία... μπήκε με το δεξί επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς το οποίο άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Με νίκη ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της Άρσεναλ στην Premier League, αφού η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με σκορ 1-0. Το παιχνίδι άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση και αφορμή στάθηκε ένα πρόβλημα στο σύστημα ηλεκτρονικών εισιτηρίων στο «Emirates».

H πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους φιλοξενούμενους, με τον Τζόνσον να μην στέλνει τελικά την μπάλα στα δίχτυα (11'). Εντούτοις ο έλεγχος ήταν στοιχείο που ανήκε στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι τελικά πήραν το γκολ στο 26ο λεπτό, χάρη στην ασίστ του Μαρτινέλι και το τελείωμα του Ενκετιά. Έξι λεπτά αργότερα ο Σακά επιχείρησε ένα εξαιρετικό σουτ και έκανε το 2-0, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με ένα ισχυρό προβάδισμα. 

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε απέναντι της μία Νότιγχαμ πιο δυνατή. Η ομάδα του Κούπερ μείωσε σε 2-1 στο 82' και έβαλε «φωτιά» στο ματς, με τον Αγουνίνι να πλασάρει για το γκολ της ομάδας του. Είχε προηγηθεί το δοκάρι του Ράις, το οποίο θα έδινε στους γηπεδούχους μία άνετη επικράτηση. Εν τέλει, άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε και έτσι οι παίκτες του Αρτέτα πανηγύρισαν τη νίκη. 

Οι ενδεκάδες στο Άρσεναλ - Νότιγχαμ Φόρεστ: 

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Πάρτεϊ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Τίμπερ (50' Τομιγιάσου), Έντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτς, Σακά, Ενκέτια (74' Τροσάρ), Μαρτινέλι (86' Μαρτινέλι) 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Μπολί, Γουόραλ (90' Γουντ), ΜακΚένα, Οριέ, Γέιτς, Μανγκαλά (90' Κουγιατέ), Έινα (72' Γουίλιαμς), Ντανίλο (72' Αγουονίγι), Γκιμπς-Γουάιτ, Τζόνσον (80' Ελάνγκα)