Πρόταση της Μονακό για Μπαλογκούν - Θέλει 50 εκατομμύρια η Άρσεναλ για να τον παραχωρήσει

Φολαρίν Μπαλογκάν

i

©printscreen

Πρόταση της Μονακό για Μπαλογκούν - Θέλει 50 εκατομμύρια η Άρσεναλ για να τον παραχωρήσει

Τον 22χρονο επιθετικό της Άρσεναλ, Φολαρίν Μπαλογκούν επεδίωξε να αποκτήσει η Μονακό, με τoυς Λονδρέζους να είναι αρνητικοί σε οποιαδήποτε πρόταση κάτω των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Το όνομα του Φολαρίν Μπαλογκούν «παίζει δυνατά» στη λίστα της Μονακό για τη θέση του επιθετικού, ειδικά μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε ο Αμερικανός τη περασμένη σεζόν στα γαλλικά γήπεδα με τη φανέλα της Ρέμς, όπου σημείωσε 23 τέρματα, με τα 21 από αυτά να αφορούν το πρωτάθλημα της Ligue 1.

Η Μονακό κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ, η οποία όμως την απέρριψε αφού έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης ένα ποσό λίγο πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Για την ώρα δεν αναφέρεται το ποσό που πρόσφεραν οι Γάλλοι, τη στιγμή που στη Βρετανία γράφεται, ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Inter Miami, του Λιονέλ Μέσι, αλλά και το ακόμα πιο υπαρκτό ενδιαφέρον της Ίντερ από την Ιταλία, που αναζητά επιθετικό, μετά την αποχώρηση των Τζέκο και Λουκάκου από το Μιλάνο.

Όσον αφορά όμως την ομάδα του Μιλάνου, δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε αυτά τα ποσά προς το παρόν και πιο συγκεκριμένα παρουσιάζεται διατεθειμένη να φτάσει μέχρι το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Αντιθέτως, η Μονακό έχει την άνεση να κινηθεί σε αυτά τα χρηματικά επίπεδα, αφού πριν μόλις μια εβδομάδα, παραχώρησε τον Αξέλ Ντισασί στη Τσέλσι έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ. Τα 15 από αυτά φυσικά τα έδωσε για τον αντικαταστάτη του Ντισασί, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Μοχάμεντ Σαλισού της Σαουθάμπτον.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Αμερικανός επιθετικός θέλει σημαντικό χρόνο συμμετοχής για την ερχόμενη σεζόν, αφού προέρχεται από μια άλλη που εκτοξεύθηκε αγωνιστικά. Στην Άρσεναλ, φαντάζει αρκετά δύσκολο να βρει αυτό που αναζητά, επομένως είναι ανοικτός σε προτάσεις, όπως και η ίδια η ομάδα. Με τη πρώτη ομάδα των «Κανονιέριδων» έχει καταγράψει μόλις 10 συμμετοχές, σκοράροντας 2 φορές στο Europa League.