Στην αναζήτηση για φορ η Άρσεναλ - Τα τρία ονόματα που «εξετάζει»
i

©intime

Στην αναζήτηση για φορ η Άρσεναλ - Τα τρία ονόματα που «εξετάζει»

Δημήτρης Χούπης 22:10 - 01.03.2024

Η Άρσεναλ έχει αρχίσει την αναζήτηση για έναν κεντρικό επιθετικό, με τους Φέργκιουσον, Γιόκερες και Σέσκο να είναι τρία ονόματα που παίζουν αρκετά ψηλά στη λίστα της ομάδας.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά στις τάξεις της ομάδας του βόρειου Λονδίνου έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Ένα κομμάτι και ίσως το πιο σημαντικό που της λείπει είναι η θέση του κεντρικού επιθετικού.

Όπως είναι λογικό μερικά ονόματα έχουν «πέσει» ήδη στο τραπέζι, με την Athletic μάλιστα να υποστηρίζει ότι έχει ήδη καταλήξει σε τρεις υποψήφιους. Ο λόγος γίνεται για τον Έβαν Φέργκιουσον της Μπράιτον, τον Βίκτορ Γιόκερες της Σπόρτινγκ και τον Μπένιαμιν Σέσκο της Λειψίας.

Οι τρεις περιπτώσεις, έχουν τραβήξει τα βλέμματα με τις επιδόσεις τους στις ομάδες τους και την ίδια ώρα θεωρούνται αρκετά υποσχόμενα ταλέντα για τη θέση του φορ. Οι «κανονιέρηδες» έχουν μοναδική παραφωνία στη φετινή ομάδα τον κεντρικό επιθετικό, αφού ο Γκαμπριέλ Ζεσούς είναι τραυματίας, ωστόσο κι αυτός δεν είναι κλασσικός φορ.

Πρώτο χατ-τρικ μετά από 157 αγώνες στην Premier League: Το ιστορικό επίτευγμα του Μπόουεν (vid)
PREMIER LEAGUE

12:42 - 27.02.2024

Πρώτο χατ-τρικ μετά από 157 αγώνες στην Premier League: Το ιστορικό επίτευγμα του Μπόουεν (vid)

Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο εύστοχος Άγγλος στην Premier League μαζί με τον Ντόμινικ Σολάνκε και τον Όλι Γουότκινς και σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ στο αγγλικό πρωτάθλημα κόντρα στη Μπρέντφορντ. Ο λόγος για τον Τζάροντ Μπόουεν.

Ο Γιόκερες εξέπληξε με τις εμφανίσεις του στην Κόβεντρι, με αποτέλεσμα η Σπόρτινγκ να τον αποκτήσει. Ο Σουηδός έχει βγάλει την ομάδα της Λισαβόνας ασπροπρόσωπη αφού έχει βρει 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη ο Ιρλανδός επιθετικός ξεκίνησε δυναμικά με έξι γκολ στα πρώτα του παιχνίδια, αλλά μετά τον τραυματισμό του η απόδοσή του έχει πέσει.

Τέλος ο Σλοβένος έχει βρει δίχτυα έντεκα φορές σε όλες τις διοργανώσεις, δύο εξ αυτών είναι στο Champions League.