Πρώτο χατ-τρικ μετά από 157 αγώνες στην Premier League: Το ιστορικό επίτευγμα του Μπόουεν (vid)

Τζάροντ Μπόουεν

i

PrtScr

Πρώτο χατ-τρικ μετά από 157 αγώνες στην Premier League: Το ιστορικό επίτευγμα του Μπόουεν (vid)

Κώστας Τόπας 12:42 - 27.02.2024

Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο εύστοχος Άγγλος στην Premier League μαζί με τον Ντόμινικ Σολάνκε και τον Όλι Γουότκινς και σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ στο αγγλικό πρωτάθλημα κόντρα στη Μπρέντφορντ. Ο λόγος για τον Τζάροντ Μπόουεν.

Ο Τζάροντ Μπόουεν σκόραρε έντεκα φορές για τη Γουέστ Χαμ στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά μετά το νέο έτος η παραγωγικότητα του στο σκοράρισμα. Ταυτόχρονα, τα «σφυριά» πέρασαν μια δύσκολη περίοδο έξι αγώνων χωρίς νίκη, που χάθηκαν στα τρία τελευταία. λεπτά. Επομένως, η πίεση στη θέση του προπονητή Ντέιβιντ Μόγιες αυξήθηκε σημαντικά. Ωστόσο, η νίκη επί της Μπρέντφορντ με 4-2, ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Ο Μπόουεν υπέγραψε την πρώτη νίκη πρωταθλήματος από τις 28 Δεκεμβρίου με τρία γκολ. Ο Άγγλος ο οποίος αγωνίζεται στα «φτερά» της επίθεσης, αλλά κόντρα στη Μπρέντφορντ ξεκίνησε ως φορ και δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του. Μετά από επτά λεπτά, ο πρώην παίκτης της Χαλ είχε ήδη σκοράρει δύο φορές και μετά από 63 λεπτά πέτυχε το τρίτο του γκολ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μοχάμεντ Κούντους.

Σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ στον 157ο αγώνα του στην Premier League και ο Μπόουεν ήταν πολύ χαρούμενος με αυτό. «Έχω σκοράρει δύο γκολ μερικές φορές, αλλά ποτέ δεν έχω κάνει χατ-τρικ. Σίγουρα δούλευα πάνω σε αυτό, αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή για μένα», είπε στη συνέχεια στο Sky Sports. «Δεν σκοράρω συχνά με κεφαλιές, αλλά ήταν μια υπέροχη μπάλα από τον Κούντους. Ευτυχώς μπήκε μέσα».

Χαρούμενος για τον Μπόουεν ήταν και ο Μόγιες, ο οποίος τόνισε: «Νομίζω ότι τα επιτεύγματά του έχουν περάσει λίγο απαρατήρητα τον τελευταίο καιρό. Δεν παίξαμε καλά, αλλά ο Τζάροντ αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια, απλά δεν του πήγαινε κάθε φορά. Φυσικά οι στόχοι του ξεχωρίζουν, αλλά με το ολόπλευρο παιχνίδι και τη σκληρή δουλειά του αποτελούσε απειλή όλη την ώρα».