Ο Μπόουεν έδωσε τον ρυθμό και η Γουέστ Χαμ... χόρεψε την Μπρέντφορντ

Ο Μπόουεν έδωσε τον ρυθμό και η Γουέστ Χαμ... χόρεψε την Μπρέντφορντ

Sportal newsroom 23:57 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 26.02.2024

Έχοντας... on fire τον Τζάροντ Μπόουν, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με «τεσσάρα» της Μπρέντφορντ (4-2), στο ματς της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Γουέστ Χαμ κόντρα στην Μπρέντφορντ και για αυτό φρόντισε ο Τζάροντ Μπόουεν (4-2). Ο παίκτης της γηπεδούχου πέτυχε χατ-τρικ και «καθάρισε» για την ομάδα του, στο ματς της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

O Άγγλος έκανε την αρχή στο 5ο λεπτό, κάνοντας ένα υπέροχο σουτ το οποίο κατέληξε δοκάρι και μέσα. Ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν στο 7ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Κουφάλ για το 2-0. Η μείωση ήταν άμεση, όταν ο Μοπάι νίκησε τον Αρεολά στο 13' για να κάνει το 2-1 της ομάδας του.

Όμως η Γουέστ Χαμ ξεσάλωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κούντους βρήκε τον Μπόουεν και εκείνος στο 63ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Εκείνος που σκόραρε για το 4-1 ήταν ο Έμερσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα ριμπάουντ για να κάνει ακόμα ευκολότερο το έργο του κλαμπ του. Το μόνο που κατάφερε η Μπρέντφορντ ήταν να μειώσει σε 4-2, όταν ο Ουισά βρέθηκε στην άκρη της περιοχής και σούταρε εύστοχα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: