Η Άρσεναλ βρίσκεται κοντά στο να «δέσει» τον Έντεγκααρντ για άλλα τέσσερα χρόνια

Μάρτιν Έντεγκααρντ

i

©PrtScr youtube

Η Άρσεναλ βρίσκεται κοντά στο να «δέσει» τον Έντεγκααρντ για άλλα τέσσερα χρόνια

Ιάσονας Τσίλης 11:36 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 15.09.2023

Ένα βήμα από την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρτιν Έντεγκααρντ βρίσκεται η Άρσεναλ, έχοντας σκοπό μάλιστα να αυξήσει και τον μισθό του.

Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην Αγγλία από την περσινή σεζόν και έπειτα. Ήταν πρώτος σε γκολ και ασίστ τη περασμένη χρονιά στην Άρσεναλ και αναδείχθηκε μέλος της κορυφαίας ενδεκάδα της χρονιάς.

Οι «κανονιέρηδες», θέλουν να τον ανταμείψουν για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και του προσφέρουν τετραετή ανανέωση συμβολαίου. Αυτό σημαίνει, ότι ο Νορβηγός θα είναι κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2029, καθώς το τωρινό του συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2025.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και το πιθανότερο είναι να υπάρξει σύντομα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο μισθός του Νορβηγού, ενδέχεται να αυξηθεί στις 140.000 ευρώ εβδομαδιαίως, κάτι που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Ο Έντεγκααρντ αγωνίζεται για λογαριασμό της Άρσεναλ από τον Ιανουάριο του 2021, αρχικά υπό τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα με κανονική μεταγραφή, το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Σε 110 αναμετρήσεις με τους «κανονιέρηδες», έχει απολογισμό 26 γκολ και 15 ασίστ.