Οι τέσσερις μεταγραφικοί στόχοι της Άρσεναλ για τη μεσαία γραμμή

Μόισες Καϊσέδο

i

©Photo by Richard Sellers/Getty Images/Ideal Images

Οι τέσσερις μεταγραφικοί στόχοι της Άρσεναλ για τη μεσαία γραμμή

Κώστας Τσιακλής 13:11 - 28.04.2023

Ο δημοσιογράφος της «The Athletic», Ντέιβιντ Ορνστέιν, αποκάλυψε τους τέσσερις στόχους της Άρσεναλ για τη μεσαία γραμμή στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο δημοσιογράφος της The Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, έκανε γνωστούς τους τέσσερις στόχους της Άρσεναλ για το χώρο της μεσαίας γραμμής για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Πρόκειται κυρίως για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League ωστόσο και ένας άσος του Άγιαξ κάνει την εμφάνιση του στη λίστα.

Η «μάχη» για την κατάκτηση της Premier League συνεχίζεται όμως η Άρσεναλ ήδη κάνει τα πλάνα της για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Μικέλ Αρτέτα φαίνεται να εστιάζει σε ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο Ντέιβιντ Ορνστέιν έφερε στο φως της δημοσιότητας τους τέσσερις στόχους των «κανονιέρηδων».

Μερικά από τα ονόματα αυτά έπαιξαν στο ρεπορτάζ της Άρσεναλ και στο άμεσο παρελθόν ωστόσο η μεταγραφή τους στο «Έμιρειτς» δεν προχώρησε. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Μόισες Καϊσέδο. Η απόκτηση του άσου από το Εκουαδόρ σταμάτησε την τελευταία στιγμή λόγω της άρνησης της Μπράιτον να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής μίλησε ανοικτά για την εξέλιξη αυτή αναφέροντας ότι υπέφερε που δεν έγινε «κανονιέρης» ωστόσο θεωρεί πως θα ακολουθήσουν και άλλες ευκαιρίες για αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση της Άρσεναλ στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο φέρεται να ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

«Χάρι Κέιν θα σε δούμε τον Ιούνιο» τραγούδησαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

11:22 - 28.04.2023

«Χάρι Κέιν θα σε δούμε τον Ιούνιο» τραγούδησαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραγούδησαν σύνθημα για τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, με το οποίο τον καλούν να πάει στους «κόκκινους διάβολους» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πέραν του Καϊσέδο, έντονα ακούγεται εδώ και πολύ καιρό και το όνομα του αμυντικού χαφ της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, ο οποίος πολιορκείται από διάφορες ομάδες του νησιού. Πάντως τα «σφυριά» αναμένεται ότι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και δεν θα παραχωρήσουν τόσο εύκολα τον ποδοσφαιριστή όμως πιθανόν να χρειαστεί να το κάνουν γιατί στη συνέχεια θα «απειληθούν» να τον χάσουν ως ελεύθερο (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024).

Ο Μέισον Μάουντ μπήκε πρόσφατα στη λίστα της Άρσεναλ. Ο μέσος της Τσέλσι δεν τα έχει βρει ακόμα με τη διοίκηση των «μπλε» για την ανανέωση του συμβολαίου του και μοίαζει να είναι πιθανή η αποχώρηση του από την όμαδα. Για τον Άγγλο ενδιαφέρεται έντονα και η Λίβερπουλ, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος ο Ορνστέιν αναφέρει και το όνομα του μέσου του Άγιαξ, Μοχάμεντ Κούντους. Η φιλοσοφία του «αίαντα» είναι ευρέως γνωστή καθώς η Ολλανδική ομάδα συνηθίζει να αναπαράγει ταλέντα και ακολούθως να τα πουλάει με υπέρογκα ποσά σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον ποδοσφαιριστή έχει επιδείξει ενδιαφέρον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.