Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντκναπ, «στέλνει» τον Χάρι Κέιν στην Τσέλσι

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images/Ideal Images

Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντκναπ, «στέλνει» τον Χάρι Κέιν στην Τσέλσι

20:14 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 27.04.2023

Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντκναπ, μίλησε για τον Χάρι Κέιν και δήλωσε πως είναι πιο πίθανο ο Άγγλος επιθετικός να πάει στην Τσέλσι παρά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντκναπ, δήλωσε πως είναι πιο πιθανό ο επιθετικός της ομάδας, Χάρι Κέιν, να μεταγραφεί στην Τσέλσι παρά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα ο Άγγλος αναφέρει πως ο άσος των «σπιρουνιών» χτίζει σπίτι στο Βόρειο Λονδίνο οπότε μοιάζει να είναι προτιμότερο να παραμείνει στην περιοχή.

Το σήριαλ με την περίπτωση του Χάρι Κέιν καλά κρατεί και τις προηγούμενες εβδομάδες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης συνδέθηκαν με τον ποδοσφαιριστή, με την πρώτη μάλιστα να φέρεται να έχει ήδη κάνει ήδη κίνηση για την απόκτηση του.

Πάντως ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντκναπ, «στέλνει» τον Άγγλο επιθετικό στην Τσέλσι αφού θεωρεί πως ο ίδιος θα προτιμήσει να μείνει στο Λονδίνο, ειδικά αν οι «μπλε» υπογράψουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη θέση του προπονητή. Μάλιστα ο τέως τεχνικός πρόσθεσε πως ο Κέιν χτίζει σπίτι στην περιοχή του Βόρειου Λονδίνου.

Συγκεκριμένα ο Ρέντκναπ είπε τα εξής: «Θα είναι ενδιαφέρον [για τον Κέιν] αν ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο πάει στην Τσέλσι. Αυτή η [μετακίνηση] δεν θα πήγαινε καθόλου καλά με τους οπαδούς της Τότεναμ, αυτό είναι σίγουρο. Είναι μια εξαιρετική κίνηση για αυτόν και νομίζω ότι χτίζει ένα σπίτι σε αυτήν την περιοχή. Είναι οικογενειάρχης και θα ήταν πιο χαρούμενος που δεν θα μετακομίσει στη βόρεια Αγγλία ή όπου αλλού έπρεπε να πάει».

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Τσέλσι. Ο Αργεντινός τεχνικός συνηπήρξε με τον Χάρι Κέιν στην Τότεναμ και φαίνεται οι δύο τους να διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα ο Ποτσετίνο ήταν αυτός που οδήγησε τους «Σπερς» στον τελικό του Champions League το 2019.

Για τον Κέιν ενδιαφέρεται έντονα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ, μίλησε για τον ποδοσφαιριστή πριν την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Τότεναμ (27/04), λέγοντας:

«Τα νούμερά του τα λένε όλα, αλλά και όλες οι κομβικές ενέργειές του πριν το γκολ, οι τελικές πάσες. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και έχει σπουδαία προσωπικότητα. Είναι καταφανές το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του».