Είπε «ναι» σε ποσό ρεκόρ η Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ για τον Ράις

Ντέκλαν Ράις

i

©PrtScr youtube

Είπε «ναι» σε ποσό ρεκόρ η Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ για τον Ράις

Δημήτρης Χούπης 22:18 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 28.06.2023

Η Γουέστ Χαμ είπε το «ναι» στην Άρσεναλ στην πρόταση των εκατό εκατομμυρίων για τον Ντέκλαν Ράις.

Το «σίριαλ» για τη μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις φαίνεται ότι έλαβε τέλος. Αφού η Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνστεϊν είπε «ναι» στην πρόταση της Άρσεναλ και ο Άγγλος μέσος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης των «κανονιέρηδων». 

Οι δύο ομάδες πλέον είναι σε διαπραγματεύσεις για την πληρωμή, όπου τα «σφυριά» θέλουν να γίνει η αποπληρωμή εντός 18 μηνών. Για τον 24χρονο είχε γίνει «μάχη» μεταξύ της ομάδας του βόρειου Λονδίνου με τη Μάντσεστερ Σίτι, με την τελευταία τελικά να αποχωρεί από τον «μαραθώνιο» διαπραγματεύσεων. 

Αμφότερες έκαναν προτάσεις άνω των 75 εκατομμυρίων λιρών και όταν οι «κανονιέρηδες», έκαναν κρούση 100 εκατομμυρίων λιρών, η Σίτι δεν θέλησε να κάνει ανάλογη ή μεγαλύτερη πρόταση από της Άρσεναλ

Ο Άγγλος βρίσκεται από μικρή ηλικία στη Γουέστ Χαμ και τα τελευταία χρόνια αποτελούσε και τον αρχηγό της ομάδας. Έχει βρει δίχτυα 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η φετινή σεζόν ήταν και η πιο παραγωγική τού Σε πενήντα συμμετοχές βρήκε δίχτυα πέντε φορές και μοίρασε τρεις ασίστ. Ενώ με την Εθνική Αγγλίας έχει 43 εμφανίσεις και δύο γκολ. Ενώ κατέκτησε και το Conference League, κερδίζοντας τη Φιορεντίνα 2-1 στον τελικό. 

Το ενδιαφέρον με τον Ντέκλαν Ράις είναι ότι έχει παίξει και στις μικρές κατηγορίες της Ιρλανδίας, απ' όπου είναι και η καταγωγή του. Τελικά όμως επέλεξε την Αγγλία, όπου έχει παίξει σε ένα Euro και ένα Μουντιάλ