Δηλώσεις στήριξης του Αρτέτα στον Ποτσετίνο: «Είμαι μαζί του σε αυτό που περνάει, έχει κάνει καλή δουλειά»

Μικέλ Αρτέτα

i

PrtScr

Δηλώσεις στήριξης του Αρτέτα στον Ποτσετίνο: «Είμαι μαζί του σε αυτό που περνάει, έχει κάνει καλή δουλειά»

Δημήτρης Χούπης 10:00 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 24.04.2024

Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι έσπευσε να υπερασπιστεί τον συνάδελφό του και προπονητή των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η Άρσεναλ πήρε μια άνετη νίκη με 5-0 κόντρα στην Τσέλσι το βράδυ της Τρίτης και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας δύο ματς περισσότερα από τη Μάντσεστερ Σίτι και ένα από τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα συγκεκριμένα είναι στο συν 4 από τους «πολίτες», αλλά και στο συν τρία αντίστοιχα από τους «κόκκινους».

Κάπως έτσι όσο κερδίζει ελπίζει σε μία γκέλα των δύο συνδιεκδικητριών προκειμένου να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κατακτήσει την Premier League μετά από το 2004. Από την άλλη η νέα ήττα της Τσέλσι έφερε ακόμα περισσότερη γκρίνια, αλλά και κριτική τόσο προς τους παίκτες όσο και προς τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Εξαλλος ο Ποτσετίνο μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ: «Η ομάδα τα έχει παρατήσει» (vid)
PREMIER LEAGUE

09:52 - 24.04.2024

Εξαλλος ο Ποτσετίνο μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ: «Η ομάδα τα έχει παρατήσει» (vid)

Καθόλου ευχαριστημένος, με την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, δεν ήταν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος δεν δίστασε να κρίνει αυστηρά την εμφάνιση της Τσέλσι.

Κάπως έτσι ο Μικέλ Αρτέτα στις δηλώσεις μετά τη νίκη επί των «μπλε» έσπευσε να υπερασπιστεί τον Αργεντινό τεχνικό, λέγοντας ότι είναι ένας καλός προπονητής και πως είναι μαζί του σε όλο αυτό. «Είμαι μαζί με τον Ποτσετίνο σε αυτό που περνάει, αλλά και που κάνει. Κάνει καλή δουλειά. Άξιζαν να πάρουν τη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Από την άλλη ο Ποτσετίνο από τη μεριά του έσπευσε να υπερασπιστεί την ομάδα του και τους παίκτες του λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία ντροπή τη φετινή σεζόν, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη η Τσέλσι τη φετινή σεζόν.

«Ντροπή; Όχι. Αυτή η λέξη είναι άδικη για να περιγράψει τους παίκτες μας. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω τους παίκτες. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους νεαρούς που ήρθαν εδώ μετά από διάφορες καταστάσεις και ήρθαν να παίξουν ενάντια σε μια ομάδα που διεκδικεί την Premier League.

Όσον αφορά την Ευρώπη είναι δύσκολο να δούμε το μέλλον, είμαστε απογοητευμένοι. Αν παίξουμε όπως με τη Σίτι την Κυριακή οκ. Αν παίξουμε όπως σήμερα δεν αξίζουμε να πάμε στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.