Ο Αρτέτα απάντησε στις φήμες περί Ρεάλ: «Είμαι περήφανος και ευγνώμων που βρίσκομαι στην Άρσεναλ» (vid)

Μικέλ Αρτέτα

i

Μικέλ Αρτέτα/©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Ο Αρτέτα απάντησε στις φήμες περί Ρεάλ: «Είμαι περήφανος και ευγνώμων που βρίσκομαι στην Άρσεναλ» (vid)

Κώστας Τόπας 14:02 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 09.03.2023

Αιώνια πιστός στην Άρσεναλ δηλώνει ο Μικέλ Αρτέτα, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ισπανό τεχνικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Remontada Blanca», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ορίσει τον Μικέλ Αρτέτα ως διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει από τον πάγκο των «μερένχες» για να αναλάβει τα ηνία της εθνικής Βραζιλίας.

Σύμφωνα με το «Football Espana», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας του, μετά το «στραβοπάτημα» με την Μπέτις (0-0) την περασμένη αγωνιστική και είχε μια μικρή διαμάχη με τον Κάρλο Αντσελότι. Ετσι οι φήμες για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ «άναψαν»! 

Ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος οδηγεί την Άρσεναλ στην κορυφή της Premier League, λέγεται ότι είναι ένας από τους υποψηφίους που θα εξετάσει η Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι. Βέβαια, το συμβόλαιό του στο «Έμιρεϊτς» λήγει το καλοκαίρι του 2025, έχοντας υπογράψει τριετή επέκταση τον Απρίλιο του 2022

Ο Ισπανός τεχνικός πάντως όταν κλήθηκε να μιλήσει για τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, τόνισε ότι είναι πιστός στους «κανονιέρηδες».

«Είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος και ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Οι προπονητές ή οι παίκτες δεν μπορούν να ελέγξουν τι γράφεται, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είμαι πλήρως συγκεντρωμένος τι κάνω εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα.