«Διπλό» παραμονής στην Τρίπολη ψάχνει ο Λεβαδειακός

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός

i

©intime

«Διπλό» παραμονής στην Τρίπολη ψάχνει ο Λεβαδειακός

Sportal newsroom 09:16 - 08.04.2023

Ο Λεβαδειακός πάει στην Τρίπολη με στόχο τη νίκη, που θα του φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια της «μάχης» της παραμονής.

Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έρχονται αντιμέτωποι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την τρίτη αγωνιστική των play outs της Stoiximan Super League. Στόχος για την ομάδα της Λειβαδιάς μόνο η νίκη, για να μην έχει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στο θέμα της παραμονής.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έρχεται από την ήττα ενάντια στον Ιωνικό και απέναντι στον Λεβαδειακό θέλει να μη χάσει για να είναι ακόμα πιο χαλαρή στη συνέχεια των play outs. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ξανά στη διάθεσή του, τους Μουνάφο, Κρέσπι και Ζουγλή, ενώ έξω έμεινε ο Μπερτόγλιο λόγω τραυματισμού και ο Τζουκάνοβιτς για λόγους τακτικής. 

Από την άλλη ο Λεβαδειακός έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες απέναντι στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο. Μόνος στόχος στην «πρόκληση» της Τρίπολης η νίκη, προκειμένου για να μην μείνει κι άλλο πίσω στη «μάχη» της παραμονής. Ακόμη η ομάδα της Βοιωτίας ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν. 

Ο Nτελ Θέρο Γκράντε αποτελεί τον πρώτο Ισπανό που θα σφυρίξει σε Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 07.04.2023

Ο Nτελ Θέρο Γκράντε αποτελεί τον πρώτο Ισπανό που θα σφυρίξει σε Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Κάρλος Nτελ Θέρο Γκράντε θα είναι τελικά ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με τον Ισπανό να αποτελεί τον πρώτο ρέφερι από την χώρα της Ιβηρικής που θα αναλάβει τους «αιώνιους».

Πιθανές εντεκάδες: 

Αστέρας Τρίπολης( Άκης Μάντζιος): Τσιφτσής - Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες - Μουνάφο, Ιγκλέσιας - Μπαρτόλο, Κρέσπι, Σίτο - Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ - Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ - Τσάπρας, Νταμπό, Νίκας, Μεχία, Παναγιώτου - Γιαννιώτας, Σαχπεκίδης.