Κομβικό ματς για τον Ιωνικό στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός - Ιωνικός

i

©intime

Κομβικό ματς για τον Ιωνικό στο Αγρίνιο

Sportal newsroom 08:56 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 08.04.2023

Ο Ιωνικός δίνει μάχη παραμονής και ταξιδεύει στο Αγρίνιο με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εναντίον του Παναιτωλικού.

Ο Ιωνικός πάει στο Αγρίνιο με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εναντίον του Παναιτωλικού, το οποίο θα του φανεί πολύτιμο για την παραμονή του. 

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει τη νίκη, η οποία θα «κλειδώσει» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την παραμονή της. Έρχεται από δύο σερί ήττες στα play outs, με 1-2 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και με 1-3 στο Αγρίνιο απέναντι στη Λαμία. Η τελευταία φορά που κέρδισε μάλιστα ήταν στις 19 Φεβρουαρίου, όταν είχε επικρατήσει του Ιωνικού εντός έδρας με 1-0. Στη δέκατη θέση με 29 βαθμούς είναι ο Παναιτωλικός.

Από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έρχεται από τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, η οποία την έκανε να ελπίζει για την παραμονή της. Μόνος στόχος στο Αγρίνιο δεν είναι άλλος από το «διπλό» που ανάλογα από τα αποτελέσματα του Λεβαδειακού και του ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί και να τον φέρει πιο κοντά στη σωτηρία. Στην προτελευταία θέση με 21 πόντους βρίσκεται η ομάδα της Νίκαιας.

Πιθανές εντεκάδες: 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης- Λάρσον, Λιάβας, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης- Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός- Σενγκέλια, Καρέλης, Βοΐλης

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης- Μύγας, Ρομαό, Τσιγκίνσκι, Βαλεριάνος- Σάκιτς, Κάνιας- Μασάς, Φαντιγκα, Σεμπά- Μάντζης