Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:52 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 08.04.2023

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι (8/4, 17:00), σε ένα απαιτητικό ματς για τους φιλοξενούμενους με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι (8/4, 17:00), για την τρίτη αγωνιστική των play outs της Super League. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς μετά το αρνητικό σερί που έχει χτίσει βρίσκεται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στο Λεβαδειακό κι έχει πάρει μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος με 33 πόντους. 

Εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση έμεινε ο Ντόριν Ροτάριου, ο οποίος ένιωσε πόνους στην κοιλιά και έντονη αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Ιατρικό Κέντρο. Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και τη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε, πήρε σήμερα εξιτήριο, ωστόσο δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ουαλού τεχνικού.

Από την άλλη, οι «Ηπειρώτες» θα ταξιδέψουν στο Περιστέρι για ένα must win ματς, το οποίο θα τους δώσει βαθμολογική «ανάσα». Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Θανάση Στάικου ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΟΦΗ (0-1) κι έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί που έχει χτίσει τις τελευταίες αγωνιστικές. Σε ότι αφορά το βαθμολογικό κομμάτι, ο ΠΑΣ βρίσκεται στην έκτη θέση με 23 πόντους, ενώ έχει μειώσει τη διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού στο -2.

Εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους έμειναν οι Ριένστρα, Σόρια, Παντελάκης, Καραχάλιος, Αθανασίου, Κόντε, Λεό, και Κιάκος.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Nova Sports 2 HD.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας 
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Γεώργιος Χριστάκογλου 
4ος: Άγγελος Αγγελάκης 
VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Γεώργιος Αγγελής