Πλησιάζει στον Αστέρα ο Τσόκαϊ από τον Παναθηναϊκό - Προβάρει τα «κιτρινομομπλέ» και ο Ντιαρά

Ενίς Τσοκάι

i

© Intime

Πλησιάζει στον Αστέρα ο Τσόκαϊ από τον Παναθηναϊκό - Προβάρει τα «κιτρινομομπλέ» και ο Ντιαρά

Sportal newsroom 10:28 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 29.08.2023

Τόσο ο Ενίς Τσόκαϊ από τον Παναθηναϊκό όσο και ο Γιούμπα Ντιαρά από την Κάντιθ, ετοιμάζονται να γίνουν κάτοικοι Τρίπολης, για λογαριασμό του Αστέρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι Αρκάδες, οι οποίοι μετά από δύο αγωνιστικές μετράνε μία ήττα από τον ΠΑΟΚ (3-0) κι μία νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (3-0), ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον Ενίς Τσοκάι.

Ο Αλβανός μέσος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Την περσινή σεζόν μέτρησε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος αγωνίστηκε ως αλλαγή στα δύο ματς με την Ντνίπρο. Το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» λήγει το καλοκαίρι του 2026 και όλα δείχνουν ότι θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα.

Επιπλέον, στους Αρκάδες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και ο Γιούμπα Ντιαρά, που ανήκει στην Κάντιθ. Ο ισπανικός σύλλογος είναι θετικός στην παραχώρηση του 25χρονου μέσου από το Μάλι, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σάλτσμπουργκ, Σεντ Πάουλι αλλά και τη Νέα Υόρκη στο MLS. Τον περασμένο Γενάρη μετακόμισε στο club της La Liga, έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ. Για την μετακίνηση του Ντιαρά, όπως μεταδίδουν και στην Ισπανία, φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά κι έτσι ο Αστέρας θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στον άξονα με τις δύο αυτές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.