Ο Αστέρας παρουσίασε το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του (vid)

Γυμναστήριο Αστέρα Τρίπολης

i

©asterastripolis

Ο Αστέρας παρουσίασε το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του (vid)

Κώστας Τόπας 13:14 - 27.03.2024

Ο Αστέρας αποκάλυψε το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του, εξελίσσοντας με αυτόν τον τρόπο περαιτέρω τους χώρους των αθλητικών του εγκαταστάσεων.

Συνεχίζονται οι βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης. Αυτή τη φορά, δημιουργήθηκαν δύο νέα σύγχρονα γυμναστήρια, ένα για την πρώτη ομάδα και ένα για τις Ακαδημίες του συλλόγου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να έχουν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα εφόδια για την εκγύμναση και την προετοιμασία τους.

Ετσι, οι Αρκάδες εξελίσσουν και βελτιώνουν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις, με στόχο η ομάδα να συνεχίσει να διαθέτει τις πιο σύγχρονες και κατάλληλες υποδομές.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποδεικνύει εμπράκτως τη δυναμική παρουσία του στον χώρο, βελτιώνοντας συνεχώς τον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα.Παρουσιάζουμε σήμερα το νέο γυμναστήριο της ομάδας στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Το νέο γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με επιστημονικό τρόπο και πρωτοποριακή τεχνολογία και αποτελεί σημαντικό εφόδιο στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος».

Η δήλωση του Δημήτρη Μποροβήλου:

Δημήτρης Μποροβήλος © Asteras Tripolis FC

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εξελίσσεται, αναπτύσσεται και βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Οι υποδομές του, τις οποίες κατά καιρούς έχουν κάνει χρήση σπουδαία clubs, αλλά ακόμη και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων η οποία φιλοξενήθηκε και πάλι στο γήπεδό μας αυτή την εβδομάδα για επίσημο αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποτελούν υπόδειγμα λειτουργίας με τις πλέον πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους.

Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο γυμναστήριο της ομάδας μας. 

Πλήρως εξοπλισμένο, με όργανα τελευταίας τεχνολογίας στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος, με στόχο την καλύτερη δυναστή εκγύμναση και προετοιμασία του.

Το όραμα του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη για έναν ΑΣΤΕΡΑ που συνεχώς κοιτάζει πιο ψηλά και προοδεύει προς κάθε κατεύθυνση, υλοποιείται με πολλή δουλειά και μεγάλη θέληση. 

Μποροβήλος για τα 93 χρόνια του Αστέρα: «Ενωμένοι για να μεγαλώσουμε κι άλλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την ομάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:25 - 26.03.2024

Μποροβήλος για τα 93 χρόνια του Αστέρα: «Ενωμένοι για να μεγαλώσουμε κι άλλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την ομάδα»

Ο Αστέρας Τρίπολης συμπλήρωσε 93 χρόνια ζωής και ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος έστειλε το μήνυμά του για την ιστορική μέρα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μεγαλώνει και συνεχώς θα προσπαθεί να δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της ομάδας».