Μποροβήλος για τα 93 χρόνια του Αστέρα: «Ενωμένοι για να μεγαλώσουμε κι άλλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την ομάδα»

Γιώργος Μποροβήλος

i

©asterastripolis

Μποροβήλος για τα 93 χρόνια του Αστέρα: «Ενωμένοι για να μεγαλώσουμε κι άλλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την ομάδα»

Κώστας Τόπας 10:25 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 26.03.2024

Ο Αστέρας Τρίπολης συμπλήρωσε 93 χρόνια ζωής και ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος έστειλε το μήνυμά του για την ιστορική μέρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης γιορτάζει σήμερα (26/03) τα 93α γενέθλιά του, καθώς ιδρύθηκε στις 26 Μαρτίου του 1931 στην αρκαδική πρωτεύουσα. Το 1931 ήταν η χρονιά-σταθμός για την ομάδα με τα κίτρινα και τα μπλε και σήμα το αστέρι, καθώς αναγνωρίστηκε από το Πρωτοδικείο κι άρχισε να γράφει τη δική της ιστορία στα γήπεδα της Αρκαδίας.

Η απογείωση άρχισε στις αρχές του 21ου αιώνα. Ο Δημήτρης Μπάκος και ο Γιάννης Καϋμενάκης πήραν από το χέρι την ομάδα και την έφτασαν εκεί που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Το 2021 ήταν σταθμός στη διαδρομή του συλλόγου, αφού στη διάρκειά της, στις 26 Μαρτίου του 2021, συμπλήρωσε 90 χρόνια ιστορίας. Με νέο έμβλημα πλέον, στο οποίο δεσπόζει το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως, το αστέρι στην κορυφή μέσα στον Θυρεό, τη χρονολογία ίδρυσης 1931 και τη λατινική φράση που συμβολίζει το Αρκαδικό ιδεώδες: «Et in Arcadia Ego».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, με δήλωσή του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους Αρκάδες που συμπληρώνουν 93 χρόνια ζωής, τονίζοντας ότι η ομάδα μεγαλώνει καθημερινά και σε πολλά επίπεδα και θα συνεχιστεί η προσπάθεια για τη συνεχή βελτίωσή της.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μποροβήλου:

«Η ομάδα μας μεγαλώνει όχι μόνο σε χρόνια, αλλά καθημερινά μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα.

Εξελίσσεται, αναπτύσσεται, βελτιώνεται και ασφαλώς πάντα σύμφωνα με το όραμα των δύο ανθρώπων που όχι απλώς άλλαξαν την ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ, αλλά δημιούργησαν την ιστορία του.

Του κυρίου Δημήτρη Μπάκου και του κυρίου Γιάννη Καϋμενάκη.

Όλοι μας καθημερινά εργαζόμαστε με μεγάλη θέληση και συνέπεια για να υπηρετήσουμε το πλάνο αυτών των δύο ανθρώπων. Ένα πλάνο που έχει αρχή, αλλά δεν έχει τέλος.

Σε αυτή τη διαδρομή γίνονται προφανώς και λάθη, που συνεχώς προσπαθούμε να διορθώνουμε, αλλά γίνεται και πολύ μεγάλη προσπάθεια, πάντα με σεβασμό στην τοπική κοινωνία και ασφαλώς με σεβασμό στις αρχές και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδας μας, στοιχεία τα οποία έχει παραδεχτεί και μνημονεύσει σύσσωμη η ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας μας.

Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με μεγάλο μεράκι και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε αναλάβει απέναντι στους φιλάθλους μας. Είναι η υπόσχεσή μας ότι μετρώντας σιγά - σιγά αντίστροφα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του ΑΣΤΕΡΑ, θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι για να μεγαλώσουμε κι άλλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την ομάδα μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ!»