Δεύτερο σερί «διπλό» παραμονής του Παναιτωλικού στην Τρίπολη
i

©intime

Δεύτερο σερί «διπλό» παραμονής του Παναιτωλικού στην Τρίπολη

Δημήτρης Χούπης 21:25 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 20.04.2024

Ο Παναιτωλικός πήρε ένα δεύτερο σερί «διπλό», αυτή τη φορά στην Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 2-0 και παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Ο Παναιτωλικός πήρε μια σημαντική νίκη με 2-0 στην Τρίπολη επί του Αστέρα για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αγρινίου ανέβηκε στην 11η θέση με τριάντα βαθμούς, δύο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ οι Αρκάδες παρέμειναν στην 7η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμό, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει τον πρώτο λόγο. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες με τον Λομόνακο και τον Ντίας.

Ωστόσο οι Αρκάδες είχαν την πιο μεγάλη στιγμή του αγώνα στο 22ο λεπτό με τον Ατιένθα, ο οποίος έκανε ένα τακουνάκι, αλλά ο Τσάβες μπλόκαρε.

Τελικά το γκολ ήρθε για τον Παναιτωλικό στο 32ο λεπτό. Ο Τορεχόν έκανε μια σέντρα, η άμυνα του Αστέρα δεν έδιωξε καλά και ο Ντίας από ευνοϊκό σημείο έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν ξανά την μπάλα περισσότερο στα πόδια τους, δείχνοντας ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Κάτι που επιβραβεύτηκε με το γκολ του Ζοάο Πέδρο στο 66ο λεπτό. Ο Ντίας βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, αυτός έδωσε στον επιθετικό του Παναιτωλικού και με τη σειρά του έκανε το 2-0.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Λύρατζης, Πίτσου, Καστάνιο, Χουχούμης - Γιαμπλόνσκι, Γκος - Παλάσιος, Μπαρτόλο, Ρεγκίς - Μιριτέλο.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες - Μαυρίας, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε, Τορεχόν - Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι - Λομόνακο, Ντίαζ.

MVP

Ο Ντίας. Ο Παραγουανός επιθετικός ήταν αρκετά ενεργητικός σε όλο τον αγώνα, σκοράροντας το πρώτο γκολ του Παναιτωλικού, ενώ έβγαλε και την ασίστ στον Ζοάο Πέδρο για το 0-2.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο 0-1. Μετά το γκολ του Παναιτωλικού, η ομάδα του Αγρινίου διαχειριζόταν εξαιρετικά το παιχνίδι με αποκορύφωμα το δεύτερο γκολ που «καθάρισε» τη νίκη.