Διαρροή των οδηγιών που έδωσε ο Ουνάι Έμερι στους παίκτες του (pic)

Οι οδηγίες του Έμερι

i

© PS Reddit

Διαρροή των οδηγιών που έδωσε ο Ουνάι Έμερι στους παίκτες του (pic)

Sportal newsroom 20:05 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 17.05.2024

Μία εικόνα από τις οδηγίες που έδωσε ο Ουνάι Έμερι στους ποδοσφαιριστές του - στο πρόσφατο ματς με την Μπόρνμουθ - διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα υποδέχθηκε στην έδρα της την Μπόρνμουθ. Σε εκείνο το παιχνίδι, οι «βίλατζερς» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ, εντούτοις υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι τελικά έφτασε στην ανατροπή.

«Τρελάθηκαν» οι Άγγλοι με τους φίλους του Ολυμπιακού: «Οι Έλληνες περνάνε καλά στο Μπέρμιγχαμ» (vids)
CONFERENCE LEAGUE

19:34 - 02.05.2024

«Τρελάθηκαν» οι Άγγλοι με τους φίλους του Ολυμπιακού: «Οι Έλληνες περνάνε καλά στο Μπέρμιγχαμ» (vids)

Με βίντεο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ γέμισε το Twitter, αφού οι Άγγλοι ενθουσιάστηκαν με την ατμόσφαιρα των φίλων της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Αυτές, μάλιστα, διέρρευσαν στο ίντερνετ. Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μία εικόνα από τον πίνακα με τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού και σε αυτήν αποτυπωνόταν ένα... χάος. Δεκάδες σημειώσεις και προτροπές προς τους ποδοσφαιριστές του γράφτηκαν στον εν λόγω πίνακα, με τον ίδιο τελικά να δικαιώνεται για τις επιλογές του.

© Reddit

Έμερι: «Πετυχημένος προπονητής ο Μεντιλίμπαρ - Τον σέβομαι πολύ»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (2/5) την Άστον Βίλα, έχοντας στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο προπονητής της αγγλικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μεντιλίμπαρ, τον οποίο και χαρακτήρισε πετυχημένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έμερι:

Για τον ημιτελικό: «Θεωρώ πως είμαστε σε καλή επαφή με όλους, απολαμβάνουμε τον ανταγωνισμό και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Για μας, ο ημιτελικός είναι πολύ συναρπαστική στιγμή. Το παρελθόν είναι σημαντικό για τις εμπειρίες μου, τα επιτεύγματά μου, αλλά όχι για το μέλλον μου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά αυτό το μέλλον. Μπορούμε να χτίσουμε κάτι».

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Είναι ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής στην Ισπανία. Πάντα παίζαμε στο πρωτάθλημα στην La Liga. Πάντα τον σέβομαι πολύ γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικός, είναι ένας πολύ παθιασμένος προπονητής όπως εγώ και έχει επιτυχίες.

Του αξίζει να έχει αυτή την ευκαιρία στην Ευρώπη όπως είχε πέρυσι στη Σεβίλλη όταν κέρδισε το Europa League. Θα τον σεβαστώ πολύ γιατί γνωρίζω τον ανταγωνιστικό τρόπο που συνήθως χτίζει με τις ομάδες του».

Για τους Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίελμανς: «Ο Άλεξ Μορένο δεν είναι διαθέσιμος για αύριο, αλλά είναι κοντά στο να επιστρέψει. Ο Νικολό Ζανιόλο θα μπορούσε να είναι στην ομάδα αύριο, νιώθει καλύτερα».

O Δ. Βερβελές στην εκπομπή Sportal Euroleague Show για το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός