Sold Out το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images

Sold Out το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός

Δημήτρης Χούπης 18:05 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 17.05.2024

Κατάμεστο θα είναι το Villa Park για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 2.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League. Οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκης, με απώτερο σκοπό να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Ενόψει του μεγάλου αγώνα, οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας θα γεμίσουν το γήπεδο, θέλοντας να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών τους. Υπενθυμίζεται ότι το Villa Park έχει χωρητικότητα 42.000 θέσεων, ενώ περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών για τον πρώτο ημιτελικό.

Ο Διονύσης Βερβελές μέσω του Sportal μεταφέρει το κλίμα από το Μπέρμιγχαμ εν όψει του Άστον Βίλα - Ολυμπιακός (vids)
SPORTAL ORIGINALS

11:01 - 02.05.2024

Ο Διονύσης Βερβελές μέσω του Sportal μεταφέρει το κλίμα από το Μπέρμιγχαμ εν όψει του Άστον Βίλα - Ολυμπιακός (vids)

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 2.000 φιλάθλους για τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα, όπως μετέφερε μέσω του Sportal ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», Διονύσης Βερβελές που βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ.

Οι οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Μπέρμιγχαμ για το ματς με την Άστον Βίλα

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έβγαλε ενημέρωση στην οποία δίνει οδηγίες στους Έλληνες φιλάθλους που έχουν ταξιδέψει στην Αγγλία, τόσο για την προσέλευση στο γήπεδο όσο και για την αποχώρησή τους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας στο Μπέρμιγχαμ, απ’ όπου με τρένο θα οδηγηθούν στο γήπεδο («Villa Park»), είναι στη Broad Street, στο Rosies. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο έως τις 17:00 (τοπική ώρα).

Οι θύρες του «Villa Park» ανοίγουν στις 18:00 (τοπική ώρα). Μετά το τέλος της αναμέτρησης, λεωφορεία θα βρίσκονται στο πάρκινγκ B6 6QE του γηπέδου για τους φιλάθλους μας που έχουν κλείσει εκδρομή με πρακτορεία. Οι υπόλοιποι φίλαθλοί μας θα μεταφερθούν στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, στο αρχικό σημείο συνάντησης, με τρένο».

O Δ. Βερβελές στην εκπομπή Sportal Euroleague Show για το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός