Μιραλάς: «Η Φιορεντίνα με ήθελε πριν τον Ολυμπιακό αλλά εγώ είχα ήδη πει "ναι"»

Ο Κέβιν Μιραλάς

i

© Intime

Μιραλάς: «Η Φιορεντίνα με ήθελε πριν τον Ολυμπιακό αλλά εγώ είχα ήδη πει "ναι"»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:33 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 17.05.2024

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Κέβιν Μιραλάς όσον αφορά το παρελθόν του και συγκεκριμένα για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Κέβιν Μιραλάς αγαπήθηκε αρκετά από τους φίλους του Ολυμπιακού, αφού ο ίδιος στην πρώτη του θητεία με τα «ερυθρόλευκα» ήταν... φωτιά. Η δεύτερη δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη, με τον ίδιο πάντως να αναφέρεται στο πως απέρριψε τη Φιορεντίνα για την πρώην αγαπημένη του ομάδα.

«Καταρχάς να ξέρεις ότι η Φιορεντίνα είχε ήδη ενδιαφερθεί για μένα πριν πάω στον Ολυμπιακό, τον Γενάρη. Αλλά είχα ήδη δώσει τη συγκατάθεσή μου στους Πειραιώτες. Το τέλος της σεζόν 2017-18 πλησίαζε. Πήγα διακοπές και τότε υπήρχαν ακόμα επαφές με τη Φιορεντίνα. Ο νέος προπονητής της Έβερτον Μάρκος Σίλβα μου είπε: "Άκου, θα κάνεις την προετοιμασία μαζί μας και μετά θα δούμε".

Sold Out το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
CONFERENCE LEAGUE

18:05 - 02.05.2024

Sold Out το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός

Κατάμεστο θα είναι το Villa Park για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 2.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Δεν άλλαξε τίποτα για μένα γιατί είχα αποφασίσει να κάνω την προετοιμασία με την Έβερτον πριν πάρω μια απόφαση για το μέλλον μου. Αυτή θα ήταν είτε να καταλάβω ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου στην Έβερτον, είτε ότι θα συνεχίσω για τα επόμενα δύο χρόνια μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, έκανα τα πάντα. Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο προπονητής μου είπε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσω, ότι δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχω τη θέση μου. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό.

Αλλά την επόμενη μέρα, με ξανακάλεσε για να μου πει ότι θα ήταν περίπλοκο, δεδομένου ότι ο μισθός μου ήταν υψηλός. Οπότε μου είπε πως ήταν καλύτερα να πάω δανεικός. Κάπως έτσι πήγα τελικά στην Φιορεντίνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κέβιν Μιραλάς. Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής, πλέον, έχει «κρεμάσει» τα παπούτσια του και εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής, Έεντραχτ Άαλστ.

Ο Βέλγος επιθετικός είχε δύο θητείες στον Ολυμπιακό. Η πρώτη ήταν και η πιο πετυχημένη με τον ίδιο να σημειώνει 34 γκολ και να προσφέρει 13 σε δύο σεζόν με τα «ερυθρόλευκα». Η δεύτερη διήρκησε λιγότερο, με τον Μιραλάς να φοράει 13 φορές τη φανέλα των Πειραιωτών και να πετυχαίνει δύο γκολ και δύο ασίστ.

O Δ. Βερβελές στην εκπομπή Sportal Euroleague Show για το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός