Στη «μαύρη» αγορά τα εισιτήρια για το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν το ματς

Οι φίλοι της Άστον Βίλα

i

© PS Youtube

Στη «μαύρη» αγορά τα εισιτήρια για το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν το ματς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:04 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 17.05.2024

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα, αρκετοί φίλοι της δεύτερης αποφάσισαν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους στη «μαύρη» αγορά.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι δίνει το βράδυ της Πέμπτης (2/5) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. Στόχος της ομάδας να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο θα του δώσει άλλον αέρα εν όψει ρεβανς των ημιτελικών του UEFA Europa Conference League.

H ανυπομονησία για το πρώτο ματς είναι τεράστια τόσο από τους φίλους των «ερυθρόλευκων», όσο και από αυτούς της αγγλικής ομάδας. Αρκετοί, λοιπόν, έχουν στόχο να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη συγκυρία, προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Ειδικότερα, πολλοί αποφάσισαν να πουλήσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» μέσω Twitter, με τα εισιτήρια αυτά όμως να είναι αμφιβόλου γνησιότητας.

Οι οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Μπέρμιγχαμ για το ματς με την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα στο «Villa Park» το βράδυ της Μ. Πέμπτης (2/5, 22:00) στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους τους φιλάθλους τους κι η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της δίνει οδηγίες προς τους φιλάθλους τόσο για την προσέλευσή τους στο γήπεδο της αγγλικής ομάδας, αλλά και την αποχώρησή τους από αυτό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας στο Μπέρμιγχαμ, απ’ όπου με τρένο θα οδηγηθούν στο γήπεδο («Villa Park»), είναι στη Broad Street, στο Rosies. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο έως τις 17:00 (τοπική ώρα).

Οι θύρες του «Villa Park» ανοίγουν στις 18:00 (τοπική ώρα). Μετά το τέλος της αναμέτρησης, λεωφορεία θα βρίσκονται στο πάρκινγκ B6 6QE του γηπέδου για τους φιλάθλους μας που έχουν κλείσει εκδρομή με πρακτορεία. Οι υπόλοιποι φίλαθλοί μας θα μεταφερθούν στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, στο αρχικό σημείο συνάντησης, με τρένο».

O Δ. Βερβελές στην εκπομπή Sportal Euroleague Show για το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός