Η ενδεκάδα της Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ουνάι Έμερι

i

PrtScr

Η ενδεκάδα της Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:48 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 18.05.2024

Δείτε τις επιλογές του Ουνάι Έμερι όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Άστον Βίλα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Villa Park».

Με ένα όνειρο τρελό ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την πανίσχυρη Άστον Βίλα στο «Villa Park» το βράδυ της Μ Πέμπτης (2/5, 22:00) για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa Conference League.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να φύγει από το Νησί με ένα αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στον τελικό της «Opap Arena»!

Sold Out το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
CONFERENCE LEAGUE

18:05 - 02.05.2024

Sold Out το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός

Κατάμεστο θα είναι το Villa Park για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 2.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Εν όψει του μεγάλου αγώνα, οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας θα γεμίσουν το γήπεδο, θέλοντας να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών τους. Υπενθυμίζεται ότι το Villa Park έχει χωρητικότητα 42.000 θέσεων, ενώ περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών για τον πρώτο ημιτελικό.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Γκουίντα από την Ιταλία, διαιτητής κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αποψινό αγώνα.

Ο Ιταλός έχει σφυρίξει ξανά παιχνίδι του Ολυμπιακού, τη σεζόν 2019-20 στα προκριματικά του Champions League κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (0-0), αλλά και στα προκριματικά του Europa League το 2022 κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (3-0). Ακόμα έχει σφυρίξει την ισοπαλία της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία (1-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ιταλοί Φίλιπο Μέλι και Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος θα είναι ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας, ενώ στο VAR θα είναι οι Πάολο Βαλέρι και Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ουνάι Έμερι όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Άστον Βίλα: Όλσεν - Κας, Κόνσα, Λανγκλέ, Ντίνιε - Λουίς, ΜακΓκιν, Μπέιλι, Ντιαμπί – Ρότζερς, Γουότκινς.