H Μπιλμπάο στέρησε την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα αλλά και στον εαυτό της

H Μπιλμπάο στέρησε την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα αλλά και στον εαυτό της

Sportal newsroom 23:59 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 04.03.2024

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο «Σαν Μαμές», με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 και να χάσουν αμφότερες μία ευκαιρία

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα στο Σαν Μαμές, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0, στο ματς της 27ης αγωνιστικής της La Liga. 

Στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όμως ο ρέφερι θεωρησε πως δεν υπάρχει παράβαση. Ακολούθησε η μεγάλη ευκαιρία του Ζοάο Κανσέλο στο 31’, εντούτοις εκείνος δεν μπόρεσε να σκοράρει με το σουτ του να σταματάει πάνω στη γραμμή. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0. 

Στο 67’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να ζητήσουν παράβαση, όμως και πάλι ο ρέφερι έδειξε «παίζετε». Άλλη μεγάλη στιγμή μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν υπήρξε και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό. 

Ένα σκορ που δεν άρεσε ούτε στην ομάδα του Βαλβέρδε, αλλά ούτε και σε εκείνη του Τσάβι. Σε πρώτο χρόνο οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος από την τετράδα της La Liga και σε δεύτερο οι φιλοξενούμενοι πέταξαν την ευκαιρία που τους χάρισε η Ρεάλ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: