Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ: «Δεν έχουμε καμία προσφορά στα χέρια μας για τον Μπέλιγχαμ»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©Photo by Visionhaus/Getty Images

Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ: «Δεν έχουμε καμία προσφορά στα χέρια μας για τον Μπέλιγχαμ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:40 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 15.05.2023

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ διέψευσε τις φήμες σχετικά με τη συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ, αρνήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του Τζουντ Μπέλιγχαμ, υπονοώντας ότι ο Άγγλος μέσος επικεντρώνεται στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. 

Σε πρόσφατη αλληλεπίδραση με τα μέσα ενημέρωσης, ο Κελ επανέλαβε τη θέση του, προσθέτοντας ότι δεν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή κανέναν σύλλογο, σχετικά με το Μπέλιγχαμ

«Δεν υπάρχει κάποια προσφορά αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν νέα, δεν υπάρχει τίποτα για να αποφασίσουμε. Ο Τζουντ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα τελευταία παιχνίδια μας για τη φετινή σεζόν. Δεν γνωρίζω τίποτα περί αστρονομικών προσφορών. Πάντα παλεύουμε για να κρατήσουμε του καλύτερους παίκτες μας εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κελ σε δηλώσεις του στο «ESPN». 

Το τρέχον συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ στη Ντόρτμουντ λήγει το 2025. Όμως η γερμανική ομάδα προσπαθεί να ανανεώσει τη συμφωνία του προσφέροντάς του έναν προσοδοφόρο μισθό. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Άγγλος διεθνής είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με πιθανό προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ωστόσο ο Μπέλιγχαμ θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί στην κούρσα του τίτλου της Bundesliga. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας από την Μπάγερν Μονάχου μόλις με έναν βαθμό με δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.