Ανακοίνωσε Σογιουντσού η Ατλέτικο Μαδρίτης
i

©PrtScr

Ανακοίνωσε Σογιουντσού η Ατλέτικο Μαδρίτης

Κώστας Τσιακλής 19:44 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 05.07.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσακλάρ Σογιουντσού. Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στη Μαδρίτη μέχρι το 2027.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τσακλάρ Σογιουντσού, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Λέστερ. Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Τσακλάρ Σογιουντσού:

«Ο Τσακλάρ Σογιουντσού είναι πλέον νέος παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του συλλόγου μας και του Τούρκου ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπογράφει για τέσσερις σεζόν. Γεννημένος στις 23 Μαΐου 1996, στη Σμύρνη, θα ενταχθεί στην ομάδα στην αρχή της προετοιμασίας για τη σεζόν 2023/24, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Ο παίκτης είναι 27 ετών, ένας συμπαγής και δυνατός κεντρικός αμυντικός που είναι επίσης ικανός, πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσεις όχι μόνο λόγω των 187 εκατοστών του ύψους και των 82 κιλών του αλλά κυρίως λόγω της ικανότητάς του να κερδίσει τη θέση, της προσμονής του, και το καθαρό του τάκλιν.

Έχοντας περάσει από τις τάξεις των νέων των Μενεμέν Μπελεντιγεσπόρ, Μπούκασπορ και Γκουμουσορντουσπόρ, έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2014/15, φορώντας τη φανέλα της Αλτίνορδου, με την οποία έπαιξε 40 αγώνες σε δύο σεζόν πριν πάει στη Φράιμπουργκ. Στη Γερμανία, συνέχισε να επιδεικνύει τις αμυντικές του ιδιότητες, παίζοντας 55 επίσημους αγώνες σε δύο σεζόν πριν την άφιξή του στη Λέστερ Σίτι.

Με συνολικά 53 συμμετοχές για την εθνική ομάδα της Τουρκίας μέχρι σήμερα, μετά το πέρας του στην Μπουντεσλίγκα, προσγειώθηκε στο «King Power Stadium» και έπαιξε 132 αγώνες με τις «αλεπούδες», αποτελώντας βασικό στοιχείο στις ιστορικές κατακτήσεις τους στο Κύπελλο Αγγλίας. 2020/21 και το Κομιούνιτι Σιλντ 2021.

Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Αντσελότι παρά την συμφωνία του Ιταλού με την Βραζιλία
LA LIGA

15:33 - 05.07.2023

Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Αντσελότι παρά την συμφωνία του Ιταλού με την Βραζιλία

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να χάσει τον προπονητή Κάρλο Αντσελότι το επόμενο καλοκαίρι, όταν λήξει το συμβόλαιό του, αλλά φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ιταλό τόσο εύκολα.

Ο Τούρκος σέντερ μπακ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία του συλλόγου στο Cívitas Metropolitano, όπου έγινε δεκτός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό μας, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, για να οριστικοποιήσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογό μας.

Καλώς ήρθες, Σογιουντσού»!