Στην Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2027 ο Μοράτα!

Άλβαρο Μοράτα

i

©Intime

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2027 ο Μοράτα!

Μαρία Δαλιάνη • 11:45 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Κάτοικος Μαδρίτης για τις επόμενες τρεις σεζόν θα παραμείνει ο Αλβάρο Μοράτα μετά και τις συζητήσεις που είχε ο Ισπανός επιθετικός με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Με τον Ζοάο Φέλιξ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ, ο Αλβάρο Μοράτα βρίσκεται πιο κοντά στην ανανέωση του με τους «ροχιμπλάνκος».

Το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού με την  Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, αλλά η ενδεχόμενη αποχώρηση του Πορτογάλου επιθετικού έκανε την ομάδα της Μαδρίτης να δώσει νέο συμβόλαιο στον Μοράτα. Ο διεθνής επιθετικός θα επεκτείνει την συνεργασία του με τους «ροχιμπλάνκος» έως και το καλοκαίρι του 2027. Εξάλλου, ο Αλβάρο Μοράτα έχει εξαιρετικές σχέσεις με την διοίκηση της Ατλέτικο και από ότι φαίνεται επιθυμία του ίδιου και των ανθρώπων της ομάδας είναι η εκ νέου η ανανέωση του συμβολαίου του.

Μέσα στο καλοκαίρι το όνομα του Ισπανού επιθετικού είχε ακουστεί για πολλές ομάδες ανάμεσα σε αυτές η Γιουβέντους αλλά και η Μίλαν αλλά κανένας σύλλογος δεν ήταν διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα των 35 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ο 30χρονος φορ.

Ο πρώην φορ της Τσέλσι εντάχθηκε στους «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι του 2020, ενώ στη συνέχεια πήγε για δύο χρονιά με τη μορφή δανεισμού στη Γιουβέντους, προτού επιστρέψει στην Ατλέτικο το περασμένο καλοκαίρι.

Η γκολάρα του Ντεπάι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τρέλανε τον Σιμεόνε στη φιλική νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης - Έπαιξε ο Κωστής! (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:05 - 30.07.2023

Η γκολάρα του Ντεπάι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τρέλανε τον Σιμεόνε στη φιλική νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης - Έπαιξε ο Κωστής! (vid)

Ο Ντεπάι με απίθανο σουτ άνοιξε το σκορ στο φιλικό της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Ισπανοί νίκησαν 2-1. Αγωνίστηκε αλλαγή ο Κύπριος Ηλίας Κωστής.

Την φετινή σεζόν ο Μοράτα σε 45 συμμετοχές πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.