Σιμεόνε: «Τον Γκριεζμάν τον αγαπώ - Δεν άρεσε στον κόσμο ο τρόπος που έφυγε αλλά γύρισε με ταπεινότητα»

Ντιέγκο Σιμεόνε

i

© PrtScr

Σιμεόνε: «Τον Γκριεζμάν τον αγαπώ - Δεν άρεσε στον κόσμο ο τρόπος που έφυγε αλλά γύρισε με ταπεινότητα»

Ο Ντιέγκο παραχώρησε συνέντευξη στην As και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει με ιδιαίτερο τρόπο την πιθανή μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε στην As και σχολίασε τα περισσότερα θέματα της αθλητικής επικαιρότητας. Ο Αργεντίνος τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον του Ζοάο Φέλιξ το οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, στην σχέση του με τον Γκριεζμάν αλλά και στην πιθανή μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το μέλλον του Ζοάο Φέλιξ:

«Το θέμα είναι η ομάδα. Είναι φυσιολογικό ότι στον Τύπο, είτε μείνει είτε φύγει, δημιουργεί ένα ενδιαφέρον. Έχω ήδη πει ότι δεν υπάρχει κανείς πιο σημαντικός από την ομάδα, αλλά κανείς. Τι πιο σαφές από αυτό. Έχει τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, τα έδωσε όλα, έκανε προσπάθεια να δουλέψει καλά με αυτά που έχει και με αυτά που απαιτήσαμε από αυτόν. Δεν μπορώ να έχω καμία αξίωση για αυτό που έδωσε γιατί είναι αυτό που μπορούσε να δώσει».

Σε ότι αφορά τον Γκριεζμάν και τις σχέσεις τους: 

«Έχουμε εξαιρετική σχέση, τον αγαπώ ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή, αλλά θέλω να παίζει καλά. Πέρα από την αγάπη, υπάρχει μια απαίτηση. Όπως απαιτεί από εμένα, έτσι απαιτούμε κι εμείς, ώστε να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο που έχει, όπου είναι αυτός που οργανώνει το παιχνίδι, που διαχειρίζεται τους χρόνους. Μας δίνει πολλά.».

Και πρόσθεσε:

«Έφυγε, στον κόσμο δεν άρεσε ο τρόπος που έφυγε, τους ενημέρωσε, επέστρεψε με ταπεινότητα για να ξανακερδίσει αυτούς τους ανθρώπους. Έχει ταπεινότητα και δουλειά και έτσι είναι αδύνατον να μην ανακτήσει την αγάπη και την στοργή. Ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρεις το ανήκειν είναι με γεγονότα. Ο Αντουάν βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο και με κάνει ευτυχισμένο. Πολλοί αμφέβαλλαν ότι θα μπορούσε να το κάνει».

Στο δίλημμα Μπαπέ και Χάαλαντ, ανέφερε: 

«Ειναι διαφορετικοί. Ο Χάαλαντ είναι μια μηχανή σκοραρίσματος, είναι η τελειότητα σε αυτό το 9άρι που ζει αντικρίζοντας το γκολ. Ο Χάλαντ έπρεπε να φτάσει στην Σίτι για να πάρει η ομάδα του Champions League. Κάποιες φορές δεν σου αρκεί μόνο να παίζεις καλά».

Θέλει να φύγει, προπονείται με τις… μπουλντόζες, αλλά η Παρί κατέθεσε σήμερα 40 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ!
LIGUE 1

10:31 - 01.08.2023

Θέλει να φύγει, προπονείται με τις… μπουλντόζες, αλλά η Παρί κατέθεσε σήμερα 40 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ!

Μπορεί το μεταγραφικό σίριαλ που έχει ξεκινήσει με τον Εμπαπέ να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν σταματάει να βγάζει οικονομικό κέρδος ακόμη και τώρα που είναι... ανενεργός.

Για την πιθανή μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ και το πόσο θα επηρεάσει την Ατλέτικο στη μάχη του τίτλου: 

«Ανάλογα με το πώς το βλέπεις. Έχουμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα απέναντι στον Μέσι, τον Ινιέστα, τον Αλέξις, τον Τσάβι, τον Μπουσκέτς... τον Ρονάλντο, τον Μπέιλ, τον Μπενζεμά... Είναι ποδόσφαιρο, όχι ονόματα».