Ατλέτικο Μαδρίτης: Έντονο ενδιαφέρον για Μέμφις Ντεπάι
i

Ντεπάι / ©intime

Ατλέτικο Μαδρίτης: Έντονο ενδιαφέρον για Μέμφις Ντεπάι

Sportal newsroom 14:59 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 13.01.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τη απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει στο στόχαστρό της τον Μέμφις Ντεπάι. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ισπανική ομάδα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ολλανδό επιθετικό. Στις τάξεις των «ροχιμπλάνκος» θέλουν να βρουν τον αντικαταστάτη του Ζοάο Φέλιξ, που έχει αποχωρήσει ως δανεικός στη Τσέλσι.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αισιόδοξοι όσον αφορά τη μεταγραφή του παίχτη, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα είναι το κρίσιμο σημείο για την ολοκλήρωσή της. 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα αφαιρέσει τη πλακέτα του Κουρτουά αν δεν απολογηθεί για τις δηλώσεις του
LA LIGA

10:44 - 12.01.2023

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα αφαιρέσει τη πλακέτα του Κουρτουά αν δεν απολογηθεί για τις δηλώσεις του

Ο Τιμπό Κουρτουά είχε κάνει τον Μάιο δηλώσεις που ενόχλησαν το κόσμο της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ομάδα να «απειλεί» ότι αν δεν ζητήσει συγνώμη θα αφαιρέσει τη πλακέτα που υπάρχει έξω από το Γουάντα Μετροπολιτάνο.

Η ομάδα της Μαδρίτης δεν είναι η μόνη που θέλει να αποκτήσει τον Ντεπάι. Αγγλικοί σύλλογοι με τη σειρά τους είναι υποψήφιοι για τον Ολλανδό, ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτός σε μια πιθανή μετακίνησή του στην Ατλέτικο, αλλά ακόμα υπάρχουν και οι συζητήσεις με την ομάδα του. 

Ο 28χρονος βρίσκεται στη Βαρκελώνη από το καλοκαίρι του 2021, αλλά δεν έχει αποδείξει και πολλά. Σε 40 συμμετοχές με την ομάδα της Καταλονίας έχει 14 γκολ και μόλις δύο ασίστ. Κάπως έτσι ο Ολλανδός ψάχνει μία ομάδα, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στη καριέρα του και όπως φαίνεται η Ατλέτικο του είναι αρκετά ελκυστική λύση.