Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα αφαιρέσει τη πλακέτα του Κουρτουά αν δεν απολογηθεί για τις δηλώσεις του
i

Κουρτουά / ©intime

Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα αφαιρέσει τη πλακέτα του Κουρτουά αν δεν απολογηθεί για τις δηλώσεις του

Sportal newsroom 10:44 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 13.01.2023

Ο Τιμπό Κουρτουά είχε κάνει τον Μάιο δηλώσεις που ενόχλησαν το κόσμο της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την ομάδα να «απειλεί» ότι αν δεν ζητήσει συγνώμη θα αφαιρέσει τη πλακέτα που υπάρχει έξω από το Γουάντα Μετροπολιτάνο.

Ο Τιμπό Κουρτουά τον περασμένο Μάιο είχε κάνει δηλώσεις που ενόχλησαν το κόσμο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα πριν το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ ο Βέλγος είχε δηλώσει, ότι αυτή τη φορά είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αναφερόμενος στο χαμένο τελικό των «ροχιμπλάνκος» από τη Ρεάλ το 2014.

«Η Λίβερπουλ έπαιξε ήδη έναν τελικό κόντρα στη Ρεάλ το 2018. Προφανώς είναι διαφορετικό για μένα. Όταν αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ, ξέρεις ότι όταν παίζει στον τελικό, τον κερδίζει. Τώρα είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας», ήταν τα λόγια του Βέλγου τερματοφύλακα.

Οχτώ μήνες μετά η Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλε επιστολή στον Κορτουά, για να απολογηθεί για τις δηλώσεις αυτές, αλλιώς θα αφαιρέσει τη πλακέτα που υπάρχει έξω από το Γουάντα Μετροπολιτάνο. Τη πλακέτα αυτή μάλιστα εκείνη τη περίοδο οι οπαδοί της ισπανικής ομάδας την είχαν αφαιρέσει, ως αντίδραση όσων είχε πει για την ομάδα τους.