Η Σαουδική Αραβία καλεί Αργεντινό πρωταθλητή κόσμου

Ροντρίγκο Ντε Πολ

i

©Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Η Σαουδική Αραβία καλεί Αργεντινό πρωταθλητή κόσμου

Ορέστης Καδδάς 11:32 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 21.08.2023

Η Αλ Αχλί στρέφεται στον Ροντρίγκο Ντε Πολ, για να «καλύψει το κενό» του Πιοτρ Ζιελίνσκι, του οποίου η μεταγραφή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ένας πρωταθλητής κόσμου πλέον στα ραντάρ της Αλ Αχλί, αφού η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία θέλει να φέρει τον Ροντρίγκο Ντε Πολ στη Τζέντα έπειτα από το «ναυάγιο» με τον Πιότρ Ζιελίνσκι, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στη Νάπολι. Η περίπτωσή του δεν θα είναι εύκολη όπως μεταδίδει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά από τη στιγμή που τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για τους σαουδάραβες μένει να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Ντε Πολ ήταν βασικός στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ με την Αργεντινή, όντως μαλιστα από τους σημαντικότερους παίκτες της. Αντίθετα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη τουλάχιστον σεζόν ο Τσόλο Σιμεόνε, τον άφηνε πολλές φορές εκτός της αρχικής εντεκάδας και έτσι δεν είναι απίθανο εφόσον ο 29χρόνος δεν έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής και την επόμενη χρονιά να ψαχτεί για ευκαιρίες μακριά από την Ατλέτικο. 

Ο Αργεντίνος διεθνής βρίσκεται από το 2021 στην ομάδα της Μαδρίτης, έχοντας πάρει μεταγραφή από την Ουντινέζε για 35 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που τον έκανε την ακριβότερη πώληση της ιταλικής ομάδας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους «Ροχιμπλάνκος»

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 3 γκολ και 8 ασίστ. Στου Μουντιάλ του Κατάρ έπαιξε σε 7 παιχνίδια.