Oι ενδεκάδες του αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ
i

© DAZN

Oι ενδεκάδες του αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:00 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 10.04.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του UEFA Champions League. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Το βράδυ της Τετάρτης (10/4, 22:00) η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του UEFA Champions League. Ένα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει ρεβανς.

Οι Ισπανοί θα αγωνιστούν με τον Γιαν Όμπλακ κάτω από την εστία και την τριάδα των Αθπιλικουέτα, Βίτσελ και Χιμένεθ στην άμυνα. Τα χαφ θα αποτελούνται από τους Λίνο και Μολίνα, ενώ πιο μπροστά θα αγωνιστούν οι Γιορέντε, Κόκε και Ντε Πολ. Την επίθεση θα συνθέτουν οι Αλβάρο Μοράτα και Αντουάν Γκριεζμάν.

Ποιος είναι ο Στέφαν Ορτέγκα της Σίτι που πήρε γάντια βασικού κόντρα στη Ρεάλ και δέχθηκε τρία γκολ
CHAMPIONS LEAGUE

11:55 - 10.04.2024

Ποιος είναι ο Στέφαν Ορτέγκα της Σίτι που πήρε γάντια βασικού κόντρα στη Ρεάλ και δέχθηκε τρία γκολ

Ο Στέφαν Ορτέγκα πήρε γάντια βασικού από τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τον πρώτο προημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, με τον Έντερσον να μένει στον πάγκο.

Από την άλλη, οι Γερμανοί θα παίξουν με τον Κόμπερ κάτω από το γκολποστ, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Ριέρσον , Χούμελς, Σλότερμπεργκ, Μάαντσεν. Τη μεσαία γραμμή θα απαρτίζουν οι Τσαν και Σάμπιτσερ, με τον Ενμέτσα να αγωνίζεται σε ρόλο δεκαριού. Πίσω από τον σέντερ φορ, Φίλκρουγκ, θα παίξουν οι Αντεγέμι και Σάντσο.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χιμένεθ, Βίτσελ, Αθπιλικουέτα, Μολίνα, Λίνο, Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ, Μοράτα, Γκριεζμάν

Ντόρτμουντ: Κόμπερ, Ριέρσον, Χούμελς, Σλότενμπεργκ, Μάαντσεν, Σάμπιτσερ, Τσαν, Σάντσο, Ενμέτσα, Αντεγιέμι, Φίλκρουγκ